Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Повече от 140 семейства в Добрич са с нарушено водоподаване от един месец

Повече от 140 семейства в Добрич са с нарушено водоподаване от един месец. Хората се притесняват, че при липсата на вода и високите температури навън са застрашени и от зарази. Сигнали за проблема им са подавани нееднократно към местния ВиК оператор, както и до община град Добрич.
Семействата от жилищната сграда в квартал "Балик" многократно  са се обръщали към ВиК-Добрич, за да сигнализират с проблема си, но от там обясненията са различни.

"Аз веднаж звънях и ми отговориха, че от бурята има проблем, но, че ще се оправи. Нямаше никакво оправяне. Водният цикъл, били объркали някакви връзки при смяната на тръбите, от там бил проблема".

"Проблеми с водоемите от времето. Ако трябва и ние ще се включим да помогнем, защото без вода е трудно".

"Последният отговор от страна на водното дружество е: "Има проблем", но не може да ни оправят проблема".



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44