Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Установен е теч на пропан-бутан от цистерна в село Славяново

| обновено на 11.07.18 в 12:53
Снимка: БГНЕС

Няма завишени нива на пропан-бутан във въздуха край село Славяново в община  Попово, където тази сутрин бе констатирано изтичане на газ. По време на инцидента няма пострадали хора. Движението на автомобили, както и на изчакващите заради инцидента на съседни гари влакове, вече е възстановено, разказа Николай Иванов от "Гражданска защита" в Попово:

"Днес към 7.30 часа, при извършване на проверка от ж.п. работник установява, че в една от фермите има съответно мирис на газ. Екипите биват изпратени, движението се отцепва както на влакове, така и на автомобили и след това съответно се спира течът и в рамките на вече два часа - към 09.30 се пуска движението по ж.п. линията и по трасето Попово-Антоново".




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44