Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

20 милиона лева са разходите на Столичната община за уличното осветление

Снимка: БТА

20 милиона лева са разходите на Столичната община за уличното осветление. Ще бъде подменено осветлението в градинки и районите около училища и поликлиники. Предстои да бъде подменено и осветлението около 25-а поликлиника в "Младост" и около надлеза "Надежда", уточни заместник-кметът Евгений Крусев.

"Паралелно с това в район "Люлин" се влагат около 500 000 лева, като там се подменя осветлението по бул. "Джавахарлал Неру", по улица "Захари Стоянов", по улица "Луи Пастьор", така че гледаме максимално много да се постигне цялостен ефект в дадени райони", добави Крусев.

Около 100 милиона лева са предвидени тази година за ремонт на улиците в София.

От днес изцяло затворен е бул. "Монтевидео" между "Боряна" и "Никола Петков".


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44