Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Валери Симеонов се обяви за преодоляване на различията в коалицията "Обединени патриоти"

Валери Симеонов
Снимка: БТА

Вицепремиерът Валери Симеонов се обяви за преодоляване на различията в коалицията "Обединени патриоти ". Той говори пред журналисти в Добрич, където беше отбелязана 101-годишнината от смъртта на генерал Иван Колев.

"Най-доброто за България в момента е осигуряването на политическа стабилност", заяви вицепремиерът Валери Симеонов.

"Особено в един период, когато всичко наоколо се тресе, всичко се променя… Под въпрос е даже съществуването на ЕС, така че нищо по-добро не можем да дадем на своята родина, освен стабилност. В името на тази стабилност се разбрахме да потушаваме нашите различия".

"На първо място трябва да е законът", коментира вицепремиерът във връзка с проверките, които е предприел за шума по Черноморието.

"Това не е лична битка, това е битка за спазването на закона. Всичко, свързано с нарушаването на законите и гоненето на някакви лични лобистки интереси - това е в ущърб на държавата".

Валери Симеонов бе категоричен, че контролът ще бъде още по-засилен, а санкциите още по-големи.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44