Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Промишлена енергетика - Варна" отрече да носи отговорност за пожара в бившите "Царски конюшни"

"Царските конюшни"
Снимка: БГНЕС

Дружеството "Промишлена енергетика - Варна" АД, собственик на част от бившите "Царски конюшни", не носи отговорност за пожара, заяви за БНР Мария Михайлова - представител на фирмата.Помещенията на дружеството се отдават под наем на частни фирми и имат застраховка.

Според Михайлова  пожарът най-вероятно е умишлен, защото е тръгнал едновременно от две места на втория етаж на сградата, където от много време няма ток:

"Пожарът едновременно е тръгнал на двете сгради на покрива. Няма как да не е умишлен. То няма ток в сградите на МВР, няма как да стане късо съединение. Паднаха всички окачени тавани, вода наводни абсолютно цялата документация на всички фирми-наематели и почна да пада и основният таван."



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44