Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В Добричко провериха безстопанствените плажове

(архив)
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Комисия, назначена от областния управител на Добрич, е извършила проверка на безстопанствените плажове в региона. Установено е, че всички спасителни постове са оборудвани съгласно изискванията и навсякъде спасителите са били на постовете си. 


Проверени са били петте плажа, които и през този летен сезон останаха без стопани, като за тях Областната управа на Добрич има сключен договор за осигуряване на водно-спасителна дейност. 

Това са плажовете на къмпингите „Космос“, „Добруджа“, големият плаж в комплекс Русалка, Болата и плаж „Фиш-фиш“. До момента няма регистрирани инциденти на изброените плажове, като и седемте поста са оборудвани, съгласно изискванията.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44