Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Започва ремонт на пешеходния подлез на гарата в Плевен

Снимка: Луиза Лазарова, БНР

В Плевен започва ремонт на пешеходния подлез на централната железопътна гара. Създадена е временна организация на движението, а сигнализация осигурява безопасността на пешеходците, тъй като подлезът е затворен. Ще бъдат подменени отводнителните улеи на входа и изхода и средната част, ще се реновират подовата настилка, мраморните стени и мозаечните плочи на стълбите. Ще бъде монтирано и изцяло ново LED осветление. 

Със заповед на кмета на общината се регламентира алтернативен маршрут за преминаване по надлеза на булевард "Георги Кочев". Общата стойност на ремонта на подлеза е над 50 000 лева. Дейностите се очаква да приключат в средата на месец септември.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44