Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Тръмп излезе в неочаквана ваканция

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Доналд Тръмп излезе в неочаквана ваканция заради ремонт в Белия дом. Американският президент прекарва времето си в голф клуб в Ню Джърси, но, както твърдят от екипа му, не спира да работи.

Тръмп си е харесал голф клуба за своя временна резиденция. Той дори покани репортери в имота, за да документират провеждането на кръгла маса за обсъждане на реформа в затворите. По негови думи идеята му е да не напуска Вашингтон за дълго.

В момента тече освежителен ремонт в Белия дом, който е бил одобрен от администрацията преди години.

"Липсва ми Белия дом. Предпочитам да съм там", заяви президентът.

Дали всъщност той предпочита да играе голф на това място или в по-известното му имение "Мар-а-Лаго" във Флорида? Белият дом едва ли ще даде подобна информация, а на репортерите не им е позволено да се приближат достатъчно, за да видят с очите си.

Предшественикът му Барак Обама и семейството му прекарваха време в популярна винарна, наречена лозята на Марта, а също и в Хавай.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44