Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Пред КЗК е обжалвана поръчката за изпълнението на тунел "Железница"

тунел Железница
Снимка: БГНЕС

Обществената поръчка за изпълнители на тунел "Железница" е обжалвана пред Комисията за защита на конкуренцията от гръцката компания "Актор". Това  ще забави избора за изпълнението на проекта на стойност 250 млн.лв.

За победител в обществената поръчка за проектирането и строителството на тунел "Железница" беше избрано обединение "Джи Пи Груп", свързвано с шефа на "Лукойл България" Валентин Златев. За двата подхода към съоръжението бяха избрани "Главболгарстрой" и "ПСТ Груп", свързвана със собствениците на Първа инвестиционна банка.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44