Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Силно натоварен трафика на "Дунав мост 2" при Видин

| обновено на 01.09.18 в 20:12
Снимка: БГНЕС

Изключително натоварен е трафикът на леки и тежкотоварни автомобили на "Дунав мост 2" при Видин. Има опашка от около 90-100 тира. Точният брой на леките коли не се знае. Вече са спуснали румънския надлез. Тежкотоварните автомобили едва си проправят път. На места се образуват по две-три колони, казаха от компанията за управление на съоръжението.

Леки автомобили и тирове са образували опашки от по 3-4 км. От компанията за управление на съоръжението обясниха натоварването с големия брой пътуващи към Западна Европа турски гастарбайтери. Изнервени шофьори се оплакаха от обслужването: 
“Блокирана е цялата граница, надолу са само леки коли. Аз съм дошъл в два без петнадесет, а сега е пет без петнадесет“, каза един от шофьорите.

Леките автомобили се обработват на три ленти, товарните на две.

Натоварен трафик ще има и през следващите дни, прогнозираха от дружеството.



БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44