Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Искат оставката на депутата Йордан Апостолов заради нападение над земеделски производител

Йордан Апостолов
Снимка: БГНЕС

От движение „Възражданe“ поискаха оставката на депутата от "Обединени патриоти" Йордан Апостолов.

Според партията Апостолов е нападнал местен земеделски производител в добричкото село Славеево.

Заради проблем с отпадните води на съседния рибарник, собственост на депутата Йордан Апостолов, земеделецът Евгени Минчев е извикал миналата седмица екип на Екоинспекцията във Варна на проверка, заради която той, по думите му, е бил нападнат и заплашван:

"В следващия момент, в който вече видях, че нещата загрубяват, се обадих на 112. Обезателно ще го съдя."

Председателят на политическа партия „Възраждане“ Костадин Костадинов поиска оставката на депутата Йордан Апостолов: "Представител на управляващото мнозинство се държи като престъпник. Той трябва да си понесе съответната наказателна отговорност". Йордан Апостолов коментира пред „Хоризонт“, че подобен инцидент не е имало и че по-скоро става въпрос за политически манипулации.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44