Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Самолет на "България Ер" е излетял от Рим с 4 часа закъснение

Авиокомпанията предупредила летище „Фиумичино“ да предоставят храна и напитки на всички пасажери

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Самолет на авиокомпания "България Ер" е излетял от Рим за София с 4-часово закъснение.

Сред пасажерите е д-р Марин Мухтаров, който разказва пред “Хоризонт“, че пътниците били в неведение и не получили информация относно закъснението на полета.

“Служителите на летището ни обясниха, че тук няма супервайзор на “България Ер“ и ми дадоха телефона на колцентъра на фирмата. Опитах се неколкократно да се свържа, но не успях“, поясни д-р Мухтаров.

Д-р Мухтаров отбелязва, че авиокомпанията не е спазила ангажимента си да предостави храна и напитки по време на престоя им на летището. 

От “България Ер“ обясниха, че причината за закъснението е технически проблем със самолета. Към 9.00 часа българско време в Рим е била изпратена информация с точния час на излитане към София, която е била достъпна и на сайта на фирмата. От авиокомпанията допълниха, че са предупредили служителите на летище „Фиумичино“ да предоставят храна и напитки на всички пасажери.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44