Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Бъдещето на кохезионната политика на ЕС ще бъде обсъдено днес в Добрич

Снимка: Архив

Бъдещето на кохезионната политика на ЕС ще бъде обсъдено днес в Добрич. Събитието е организирано от Областния информационен център, в него участие ще вземат и евродепутатите Андрей Новаков и Емил Радев. То ще се проведе като част от националната инициатива „Бъдеще на кохезионната политика на ЕС“.

От 15.00 часа днес в Художествената галерия в Добрич ще се проведе граждански диалог по въпросите за бъдещето на Европа, за приноса и потенциала на политиката на Европейския съюз за намаляване на различията в икономическото и социално развитие на различните региони от Европа, за бюджета и приоритетните области на Европейския съюз след 2020, и как това ще се отрази на област Добрич. Като част от инициативата на 5 октомври на пешеходната зона в Добрич ще бъде разположен и открит щанд с информационни материали, игри и награди.

По време на инициативата ще се проведе и онлайн анкетно проучване за информираността за Кохезионната политика в България.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44