Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Задържаха 18 нелегални мигранти край АМ "Тракия"

архив
Снимка: БГНЕС

18 нелегални мигранти са задържани рано тази сутрин в района на Пазарджик, около 64-ти км на автомагистрала „Тракия“. Сред тях има и четири деца, останалите са мъже. 

Те са били забелязани в гориста местност от човек, който веднага сигнализирал на тел 112. Незабавно натам е бил насочен екип на Пътната полиция. Всички задържани мигранти са без лични документи. 
В момента се изяснява самоличността им, от коя държава са и как са влезли в страната ни. Предстои медицински преглед на всеки един от тях, след което ще се преценява къде да бъдат настанени. 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44