Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Днес и утре се движи специален автобус до Новата гора на София

Автор:
Новата гора на София
Снимка: https://www.facebook.com/novatagora/

Специален автобус ще се движи днес и утре до Новата гора на София, съобщиха от пресцентъра на Столичната община.

Целта е всички, които имат желание да участват в засаждането на новата гора, да имат възможност да ползват градски транспорт.

Временна автобусна линия е с номер 56 А и тръгва от Метростанция "Вардар" до Новата гора на София. Автобусите ще се движат по маршрута на автобусна линия 56 до кръстовището с ул. "Траян Тенев" с ул. "Хармония" и наляво по ул. "Хармония" до отклонението за сметището при кв. "Суходол".

Линията ще спира на начална /крайна спирка на Метростанция "Вардар" за автобусни линии 56 и 45, в жк "Западен парк", на "Околовръстен път".

Часовете на тръгване от метростанция "Вардар" са 9.00, 10.30, 12.00, 13.30 и 15.00 ч, а от Новата гора на София 10.10, 11.40, 13.10 14.40 и 16.00 ч.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44