Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Цветанов: Най-големите опасности за децата са в интернет пространството

Снимка: БТА


Най-големите опасности за децата са в интернет пространството. Това подчерта председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов, който е и председател на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред.

"Имаме два вида уязвими деца. Едните, които са в ниски социални слоеве. Другата част е за тези семейства, които са със среден статус и над средния, където всъщност това, че са купили един скъп телефон, това, че са предоставили възможността децата им да работят с интернет, смятат, че проблемът е решен – нищо подобно. Действително това е най-голямата потенциална заплаха за децата“, подчерта Цветан Цветанов по време на конференция на тема "Превенция и борба срещу насилието и сексуалната експлоатация на децата".


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44