Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

БНР организира дискусия за изборите за Европейски парламент догодина

| обновено на 16.11.18 в 11:47
Снимка: Ивайло Михайлов

Българското национално радио организира днес дискусия, посветена на предстоящите догодина избори за Европейски парламент.

Визията за бъдещето на Европейския съюз, предизвикателствата и политическите трансформации ще обсъдят в Студио 2 на националното радио евродепутатите Андрей Ковачев от ЕНП,  Момчил Неков - член на групата на Прогресивния алианс на социалистите и демократите, Ангел Джамбазки от групата на Европейските консерватори и реформисти и Илхан Кючук от Алианса на либералите и демократите за Европа. Гости ще бъдат още Теодор Стойчев - ръководител на Бюрото на Европейския парламент в България и социологът Евелина Славкова.

Млади хора с интерес към европейските теми ще следят дискусията на живо в студиото, а по време на дебатите ще могат да се задават въпроси и чрез Фейсбук страницата на проекта: "Чуй Европа - Предизвикай промяната".

Дискусията, която започва в 17 ч., ще може да се следи на живо през мултимедийната програма Бинар на БНР.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44