Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Трапезарията към църквата "Св. Успение Богородично" в Кърджали приема социално слаби хора

Снимка: Дарина Григоровa

Трапезарията към църквата „Свето Успение Богородично“ в Кърджали е готова да приеме социално слаби хора в празничните дни около Коледа и Нова година. Това съобщи енорийският свещеник отец Боян Саръев:

"Винаги хората сме ги посрещали с внимание, с любов, с грижи. По същия начин ще ги посрещнем и сега и няма да върнем нито един от хората, които са в нужда. Нека тези, които имат нужда да се прехранят, да не си лягат гладни, а да минат през обществената трапезария и ще бъдат нахранени и заситени".

В момента в трапезарията се изхранват 70 души.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44