Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Синя зона" за паркиране и в Кърджали

Хасан Азис
Снимка: БГНЕС

В Кърджали започва изграждане на "синя зона" за паркиране. Първият етап ще бъде пуснат в действие идната година. Предстои въвеждане на есемес система за заплащане и Общината да купи репатриращ автомобил. Наемателите на паркинги са уведомени, че договорите им ще бъдат прекратени, съобщи кметът Хасан Азис:

"Идеята за "синята зона" не е да накажем някой, защото живее в централната градска част, а все пак да има някаква равнопоставеност на хората и да има, разбира се, този ред. Следващата година ще си въведем "синята зона" като първи етап, след което вече поетапно ще се разширява тази "синя зона".



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44