Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Съдебен изпълнител обяви за продажба една от емблематичните спортни зали в Септември

В Септември съдебен изпълнител е обявил за продажба една от емблематичните спортни зали в града. С нея Общината трябва да покрие задълженията си от 150 хиляди лева към фирма-доставчик на храни.

Сградата е оценена за 150 000 лева, а за реновирането ѝ през последните години са вложени 120 000 лева. Групата на общинските съветници от БСП настояват общината да сключи споразумение с фирмата: 

"За да можем да си разплатим финансовите ангажименти с цел фирмата да оттегли своя иск, относно който в момента се налага търгът на залата, защото наистина това е много притеснителен момент. Община Септември наистина е в много тежко финансово състояние. Останахме почти без общинска собственост и се прибегна и към единствената функционираща, нормална сграда в община Септември", каза общинският съветник Петя Цанкова. Според нея предстоят продажбите на още няколко имота.

В града назрява напрежение.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44