Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

„Мис България“ раздава усмивки от болницата

„Мис България 2018“ Теодора Мудева е в болница заради преумора. Красавицата се е почувствала зле снощи на Летния театър, където се проведе конкурса „Кралица на Бургас 2019“. Мудева, която е и състезател по спортни танци, е била с партньора си на сцената като част от програмата на конкурса, след което е споделила, че не се чувства добре. На място е извикана линейка, дошъл е и бащата на момичето. Тя беше контактна през цялото време, уточниха организаторите за БНР-Бургас.

Една от най-красивите и фотогенични носителки на короната „Мис България“, е имала натоварен график в последната седмица, съчетаващ  изпити и състезания. Това е причината  за неразположението й. Днес от екипа на „Кралица на Бургас 2019“ са посетили Теодора в болницата и тя вече е била в обичайната си кондиция и добро настроение.


Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

12 двойки казват „да“ на 20.02.2020 в Бургас

12 двойки избраха да сключат брак в Бургас на днешния 20.02.2020 г. февруари заради любопитното съвпадение на двойки в датата. Първата церемония е започнала в 10 часа в ритуалната зала на „Вардар“. Бракосъчетанията са през 15 минути заради сгъстения график. Февруари оправда очакванията ни, казва управителят на бургаския "Обреден комплекс" Магдалена..

публикувано на 20.02.20 в 13:10

Светът на влечугите ще бъде представен на лектория в музея

Съботната лекция, която традиционно се провежда в залата на Етнографския музей в Бургас, тази седмица ще бъде на тема „Тайнственият и непознат свят на влечугите". Тя ще бъде водена от представител на организацията "ЗмиярникЪ", която си е поставила амбициозната цел да повиши информираността на хората по отношение на влечугите. Чрез представяне..

публикувано на 20.02.20 в 10:45

Изложба с уникални исторически миниатюри ще бъде открита днес в БНР-Бургас

Сцени от българската история, библейски събития, шахматни фигури с рицари са само част от миниатюри, изработвани от Иванка Инджова от Средец. Учителят и заместник – директор на СУ „Св. Кирил и Методий“ създава творенията си основно от моделин, но използва и други материали. Започва преди няколко години съвсем случайно, разказа тя пред..

обновено на 20.02.20 в 08:13

Българските революционери оживяват в картини на бургаски деца

Бургаски ученици пресъздадоха борбите за национално освобождение в картини. Творбите са създадени в рамките на пленера "Българските революционери и възрожденци", който се проведе на 18 февруари в КЦ "Морско казино". Негови организатори са Община Бургас, Държавен архив - Бургас и Центърът за подкрепа на личностното развитие. В пленера участваха..

публикувано на 19.02.20 в 14:20

Демонстративен хокеен мач на Ледената пързалка на Бургас

Демонстративен хокеен мач ще се изиграе на Ледената пързалка на Бургас. В него ще се включат хокеистите ветерани от бившия старозагорски отбор "Химик".  През годините отборът печели много отличия на държавни първенства, включва се и в благотворителни инициативи. Те участват и международен турнир в Чехословакия, която тогава е една от световните..

публикувано на 19.02.20 в 13:05

Мартенички с моливи и дървени лъжички сред уникатите на младежи с увреждания от "Социален център" - Бургас

Уникални мартеници правят младежи с увреждания от Социален център - Бургас. Тяхната запазена марка е използването на стари вестници при създаването на красиви неща.От хартията те увиват шайби, които залепят, лакират или оцветяват в различни форми. Сдружението има 29 потребители с различна степен на увреждания, 15 души от тях се..

обновено на 19.02.20 в 09:20

Световна шампионка по плуване снима рекламен клип в Бургас (ВИДЕО)

Настоящата световна шампионка по плуване на 1500 м свободен стил Симона Куадарела снима клип за италианската компания за високоскоростен интернет в модерния плувен комплекс "Парк Арена"ОЗК в Бургас.  И звестната състезателка е  споделила , че е впечатлена от условията, които предлага комплекса и би го включила като привлекателно място за тренировъчна..

публикувано на 18.02.20 в 15:47