Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Южното Черноморие влиза в два нови сериала

„Съни бийч“ и "All Inclusive", снимани в Слънчев бряг и Царево, тръгват през пролетта

| обновено на 02.01.20 в 15:50

Бурният живот в най-големият български курорт вдъхновява създателите на сериала "Съни бийч". Той ще върви по БТВ и е дело на продуцентската къща на Иван и Андрей.  Те го опредилха като забавна телевизионна поредица с елемeнти на екшън. Основната линия на сюжета, консултиран от майстора на хумора Любен Дилов- син, е за група сезонни работници, наети в хотели, капанчета и дискотеки.  Снимките са на Северния плаж в курорта и няколко от най-луксозните хотели. Сериалът събира плеяда млади звезди на екран –Бойко Кръстанов, Иво Аръков, Явор Бахаров, Евелин Костова, Боряна Братоева и Лидия Инджова. Идеята е да се повдигне завесата към потайностите на хотелиерския и туристическия бизнес, пречупени през личните истории на персонажите. "Съни бийч" е заложен за февруари и ще се излъчва един път в седмицата. Режисьор е младият Димитър Димитров.

Нов български сериал започва през пролетта  и по Нова ТВ. Поредицата ще се казва "All Inclusive" и също има амбициите да поднесе свежа доза хумор. Историята се заплита около две приятелски семейства, които тръгват от София към родното Черноморие, за да се впуснат в щура ваканция с много смях и неочаквани обрати. Със сигурност зрителите ще разпознаят, че сериалът е сниман основно в Царево. Всеки от героите потегля със свои проблеми, но след морските приключения и предизвикателства компанията се завръща променена, но и по-сплотена. В главните роли тук ще видим Ненчо Балабанов, Любен Кънев, Елена Атанасова, София Маринкова, Йоанна Начева, Силвестър Велячки, Нели Монеджикова, Любомир Бъчваров, Алекс Иванов и Петър Калчев. Според продуцентите героите от сериала са близки до реалността и много зрители ще се припознаят в тях, а  през усмивка и намигване,„All Inclusive" повдига важните теми за любовта и приятелството във всички възрасти. Зад продукцията стои продуцентска къща "Hidalgo", а изпълнителен продуцент е Краси Ванков. Режисьори са Боя Харизанова и Тодор Николов, с главен сценарист Иван Ангелов. Едноименната песен от сериала вече звучи в радиоефира. Изпълняват я двама от актьорите екранната двойка Ненчо Балабанов и Елена Атанасова.

Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Безценно е да получиш ръчно изработен подарък, за който някой е отделил време и творчество, докато е мислил за теб

Доброто е около нас и може да предизвика добро! Доказа го фейсбук групата „Купи подарък от майка на дете с увреждане“, в която майките с нелека съдба показват снимки на ръчно направени от тях сувенири - подаръци, ръкоделия, плетива, а всеки, който желае може да си закупи от творенията им. В тяхна подкрепа създадохме рубриката ни „Радиомагазинче..

публикувано на 11.04.21 в 08:39

Георги Русев: Може да се прави изкуство и в природните науки

Музикантът Георги Русев вече е и с дипломен проект на тема „Предсказване вероятното токсично влияние на нефтосъдържащи сяроорганични съединения върху живите организми и околната среда“. Той  ще бъде разработен чрез изчислителни методи за оценка на свойствата и въздействието на дадено съединение.  Георги Русев е бас китарист на групите..

обновено на 06.04.21 в 14:32

Великденски венци, аранжировки с цветя и уникални свещи изработва Стела Илиева

Доброто е около нас и може да предизвика добро! Доказа го фейсбук групата „Купи подарък от майка на дете с увреждане“, в която майките с нелека съдба показват снимки на ръчно направени от тях сувенири - подаръци, ръкоделия, плетива, а всеки, който желае може да си закупи от творенията им. В тяхна подкрепа създадохме рубриката ни „Радиомагазинче..

обновено на 04.04.21 в 17:03

Щъркел си намери нов дом в Малко Търново

Щъркелово гнездо, укрепено със съдействието на електроразпределителното дружество, посрещна първите си обитатели в Малко Търново. На мястото е поставена предпазна метална платформа, която улеснява птиците да си създадат "дом" по безопасен начин, така че да не са в контакт с проводниците. Инициативата е по настояване на кмета Илиян Янчев към ЕВН след..

публикувано на 29.03.21 в 16:52

Онлайн запознанствата – реални ли са хората, които срещаме?

Приложенията за онлайн запознанства са част от живота на съвременния човек. А с пандемията през последната година се превръщат и в единствения начин да срещаме нови хора. Флиртът в мрежата има и не малко подводни камъни. „Често хората се представят за такива каквито не са“, споделя Василена Маргаритова, която използва от години онлайн..

публикувано на 29.03.21 в 11:26

Часът на Земята обедини хиляди хора у нас в подкрепа на природата

И тази година Часът на Земята обедини хиляди хора у нас около каузата за опазване на природата. В контекста на пандемията с Covid-19 и в съответствие с въведените здравни мерки, отбелязахме световния празник на околната среда в дигиталното пространство. Повече от 5500 зрители у нас се насладиха на виртуалния спектакъл, организиран от WWF..

публикувано на 28.03.21 в 18:11

WWF отбелязва Часа на Земята с тематичен онлайн спектакъл

От Бразилия до Непал и от остров Мадагаскар до Европа – светът се подготвя да отбележи Часа на Земята . По традиция всяка последна мартенска събота точно в 20:30 ч. милиони хора от всички континенти ще загасят осветлението в домовете си за един час, ставайки част от най-разпознаваемата природозащитна инициатива на планетата. В контекста на..

обновено на 27.03.21 в 14:48