Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Демонстративен хокеен мач на Ледената пързалка на пл. "Тройката"

| обновено на 23.02.20 в 08:14

Демонстративен хокеен мач ще се изиграе на Ледената пързалка на Бургас. В него ще се включат хокеистите ветерани от бившия старозагорски отбор "Химик". 

През годините отборът печели много отличия на държавни първенства, включва се и в благотворителни инициативи. Те участват и международен турнир в Чехословакия, която тогава е една от световните сили в хокея на лед.

Всеки закупил билет ще може да опита от играта с шайбата. Хокеистите ще покажат тънкости от този динамичен и високоадреналинов спорт. От най-добрите и запалени бъдещи състезатели, последната седмица на февруари ще бъде сформирана и група по хокей на лед, която безплатно ще се включи в обучителните стъпки - Хокей на лед.

За всички зрители в неделния ден, демонстрация по фигурно пързаляне ще направи и 11-годишната Лора Георгиева, която за кратко време, но с много упоритост, научи красиво съчетание от треньор Макарова.

Събитията ще се проведат на Ледената пързалка в центъра на Бургас от 11:15 часа.Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.