Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Обвиненият за убийството в село Церковски остава в ареста

| обновено на 31.03.20 в 15:00
снимката е илюстративна

71-годишният мъж, който е обвинен за извършеното убийство в село Церковски, остава в ареста. Това реши Окръжният съд в Бургас. 

Деянието е извършено на 27.03.2020 г. в село Церковски.  Заедно с 65-годишния пострадал, употребили голямо количество алкохол, което изпили в дома на обвиняемия. При извършения в къщата оглед, е намерен и иззет кухненски нож, с който вероятното е извършено престъплението. 

Причината за настъпилата смърт е нанесена прободна рана в дясната част на тялото на пострадалия. Задържаният мъж, който е от същото село, е осъждан многократно за причинени телесни повреди и опит за убийство.

Според прокурора, обвиняемият може да се укрие или да извърши ново престъпление. Съдът прие мотивите на прокурора и задържа под стража обвиняемия.

Определението на Окръжен съд – Бургас подлежи на обжалване пред Апелативния съд в града. 





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.

Свързани новини

Мъж е бил убит в с.Церковски, задържан е извършителят

83-годишен мъж от с.Церковски е сигнализирал в полицията, че на поляна в югоизточния край на селото открил тялото на свой 65-годишен съселянин. При извършения първоначален оглед полицейските служители открили прободна рана в дясната част на тялото на..

публикувано на 30.03.20 в 09:35
ВИЖТЕ ОЩЕ

Софиянец се самопростреля във вилна зона "Маджестик"

Откриха мъртъв 39 –годишен софиянец във вилна зона „Маджестик“, която се намира между Сарафово и Поморие, съобщиха от пресцентъра на бургаската полиция.  Мъжът се е самопрострелял със законно притежаван от него пистолет.  Вилата е била наета от..

публикувано на 14.07.24 в 16:57

Трима души са задържани с над 800 гр. марихуана в Свети Влас

Трима разпространители на наркотици са били задържани по време на специализирана операция на територията на Свети Влас, съобщават от пресцентъра на МВР. Тя е била реализирана от служители на ГД „Борба с организираната престъпност“ на 12 юли...

публикувано на 14.07.24 в 12:26

Полицаи иззеха над 20 000 флакона с райски газ по Южното Черноморие

Над 20 000 флакона с  райски газ, продавани на различни места по Южното Черноморие, са открити и иззети при масираните полицейски операции, проведени в последните дни от служители от отдели “Икономическа” и “Криминална полиция” към ОДМВР - Бургас...

публикувано на 14.07.24 в 09:26
Христо Узунов - гл.експерт Дирекция

Христо Узунов: Над 150 нарушения за половин месец констатираха данъчни инспектори

Над 150 са нарушенията на данъчното и осигурително законодателство по Черноморието. Това констатираха данъчни инспектори при проверки, само две седмици след началото на лятната контролна кампания на Националната агенция за приходите. Извършени са над..

публикувано на 13.07.24 в 16:32
Пожарникар от екипа, изпратен да угаси пожара в парк

Пожар пламна в парк "Росенец" до Бургас

Пожар избухна в широколистна гора в парк "Росенец" до Бургас.  На място бе изпратен един противопожарен автомобил с екип от огнеборци.  Огънят е обхванал малка площ. В парка се намира лятната резиденция на почетния председател на Движението за права..

публикувано на 13.07.24 в 15:08

АПИ ограничава движението на камиони над 20 тона в 6 области

Агенция "Пътна инфраструктура" ограничава движението на камиони с тегло над 20 тона в шест области утре (14 юли) между 13 и 21 ч, съобщи пресцентърът ѝ. Причината е очакваното горещо време с температури над 35 градуса на сянка . Целта е да се намали..

публикувано на 13.07.24 в 12:20
Пожар. Снимката е илюстративна.

Пожарът в Ямболско се разрасна на 6000 дка, гори и широколистна гора

На б лизо 6000 декара се разрасна пожарът, който избухна вчера в  района на ямболските села Мелница и Гранитово. Първоначално той обхващаше 1000 дка сухи треви и храсти.  В момента няма опасност за населените места, уверяват властите. В овладяването..

публикувано на 13.07.24 в 11:58