Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Джулай идва в Свети Влас с групите „Сигнал“ и „Фанданго“

Водещи на седем часовия маратон ще са шеф Манчев и актьорът Мариян Вълев

Снимка: кметство Свети Влас

  Със седемчасов музикален маратон Свети Влас ще посрещне първото юлско слънце. Музиката ще владее откритата сцена до морския бряг от вечерта на 30 юни до 5.00 ч. сутринта на 1 юли без прекъсване.  Водещи ще са шеф Манчев и актьорите Георги Низамов и Мариан Вълев. Най-малкият участник ще е 13-годишният Мерт Асенов, талантлив млад барабанист и китарист, вече известен в музикалните среди. Той ще открие концерта си със изключително изпълнение на електрическа китара.

Програмата ще започне от 22.00 часа с хитови музикални парчета от диджей STOYO, включват се и доказани майстори зад пулта PACHO & PEPO.  Млади артисти от  бургаска група „F 4” ще направят огнено шоу с факли, съчетано с театър, танц и движения на телата от най-високо ниво. За феновете на рок музиката ще забият легендарните „Сигнал”, както и група „Фанданго”, които ще изпълнят хитовото парче "Джулай Морнинг". По време на изпълнението му - в 5,34 ч., ще се покаже над морето и първият юлски изгрев.  

  „За първи път Свети Влас прави голям концерт за посрещането на Джулая. Ще  пристигнат много хора от вътрешността на страната, които вече са си направили резервации и ще останат и за уикенда. Сред посрещачите на изгрева очакваме и туристи от чужбина", отбелязва кметът на курортния град Иван Николов.

 Купонът ще продължи през цялата нощ на северния плаж в Свети Влас. Теренът на музикалната зона ще бъде обраден с червени ленти, 20 охранители ще се грижат за реда, безопасността и сигурността на гостите и туристите. Събитието  щe e oбeзпeчeнo cъc cпacитeли и мeдицинcкo лицe. На входа на музикалната зона ще бъде разположена Стена на Славата, а до нея  ще е ситуиран уникален ретро автомобил, където всеки може да се снима и да сподели емоцията си в социалните мрежи.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Кичка Бодурова с концерт в Бургас

С концерт в Бургас продължава турнето на Кичка Бодурова, с което звездата отбелязва 50 години на сцената. Довечера на сцената на Летния театър в Морската градина певица ще припомни някои от най-обичаните си песни. Началото е в 20.30 часа. Специален гост е гръцкият изпълнител Диогенис Франсанас.  Билети се продават на каса Часовника, както и на касата на..

публикувано на 28.08.24 в 15:26

Дуетът „Димитър & Христо“ с концерт във "Флората" при вход свободен

Дуетът „Димитър & Христо“ Ви канят на концерта си „Връщам се“ в Експо център "Флора", в четвъртък, от 20.30 часа.  Ще чуете музика от албумите, в които са и характерните за дуета кавъри на български език в стил поп-рок с етно елементи. Ще си припомните и наградените им песни през годините от конкурса „Бургас и морето“.  Освен пианистът и композитор..

публикувано на 28.08.24 в 12:57

Ива Тодорова предстаяв в Бургас най-новия си стендъп спектакъл

Носителката на две награди „Икар“- Ива Тодорова Ви очаква в „Най-смешното шоу“ в четвъртък във „Флората“ След като изигра себе си в двата спектакъла „Приятно ми е, Ива“ и „ Ива е онлайн“  Ива Тодорова идва в Бургас за първи път и с новия си стендъп спектакъл „Най-смешното шоу завинаги, навсякъде и само за вас!“ То ще бъде представено на 29.08. от 20.00..

публикувано на 28.08.24 в 12:36

Две представления ще се играят в НХК, вместо в Летния театър на Бургас

Представлението "Съседите отгоре", което трябваше да се играе на 31.08. 2024 г. в Летния театър на Бургас. Театърът ще бъде представен на същата дата и час, но на сцената на Културен дом НХК. Още едно представление "Извънредно положение", се мести от Летния театър в Културен дом НХК.  То трябваше да се играе на 5 септември 2024 г. в Летен театър, но..

публикувано на 28.08.24 в 12:13

Фестивалът „Тракийски Мистерии“ гостува тази събота в Поморие

В една от най-големите разкривани досега тракийски гробници в България ще се представи новото уникално допълнение към богатата програмна палитра на Фестивал Тракийски Мистерии 2024 – интерактивният спектакъл „Кабирски Мистерии”. Мястото на събитието е именно античната куполна гробница край град Поморие, известна с името „Кухата могила”...

публикувано на 28.08.24 в 11:46

Иранската нео-фолк група Paganland гостува в Бургас

Иранската нео-фолк група  Paganland ще гостува на 1 септември в Бургас.  Основана е през 2013 година от Charuk Revan и Magus Faustoos в Берлин, Германия. Тази нестандартна музика ще зарадва меломаните в морския град от 17:30 на лятната сцена на КЦ "Морско казино". Групата използва различни антични инструменти от различни региони на Иран, Азия и..

публикувано на 27.08.24 в 14:34

"Моя прекрасна лейди" закрива празниците "Емил Чакъров"

Второто представление на световноизвестния мюзикъл  „Моя прекрасна лейди“   от Фредерик Лоу   е последното в рамките на Бургаските музикални празници „Емил Чакъров“ 2024, осъществявани за седемнадесета поредна година от Бургаската опера в партньорство с Община Бургас. Събитието, 60 години след световната премиера на един от най-популярните..

публикувано на 27.08.24 в 14:11