Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Обвиняемият в опит за убийство Иван Кокинов поиска отлагане на заседанието

Обвиняемият в опит за убийство Иван Кокинов поиска отлагане на заседанието по гледането на мярката му за неотклонение. 

Той е обвинен в опит за убийство на 17 г. момиче в района на гробищния парк в Бургас. Причината за искането му е затруднение в говора, вследствие на страничен ефект от прием на лекарства. 

Съдията по делото прецени, че Кокинов трябва да бъде прегледан от лекар. 

Тогава ще се реши дали мярката ще се гледа днес. 

Оставиха в ареста Иван Кокинов.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.

Свързани новини

снимката е илюстративна

Задържаха мъж обвинен в опит за убийство на момиче

Окръжна прокуратура – Бургас задържа за срок до 72 часа мъж, обвинен за това, че направил опит умишлено да умъртви 17-годишно момиче. Престъплението е осъществено на 27.06.2021г. в гр.Бургас, на ул. „Транспортна“ в близост до отбивката за Гробищен..

публикувано на 29.06.21 в 10:46
Иван Кокинов

Оставиха в ареста Иван Кокинов

Оставиха в ареста обвиняемия за опита за убийство на 17-годишно момиче Иван Кокинов . Престъплението беше извършено в района на Гробищния парк в Бургас. Момичето е намушкано 17 пъти в тялото, има и 15-сантиметрова рана в областта на шията. Пред..

публикувано на 30.06.21 в 17:14
ВИЖТЕ ОЩЕ
Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов.

МВР: Значителен спад на броя на шофьорите, употребили алкохол и наркотици

Има проблем с намирането на терени, на които МВР да съхранява автомобили, отнети от пияни и дрогирани водачи. Това заяви пред журналисти в София вътрешният министър Калин Стоянов: "Имаме значителен спад на броя на установените шофьори, които си..

публикувано на 10.05.24 в 15:09
снимката е илюстративна

Над 190 служители проверяват данъчните складове на "Лукойл" в 6 града

В данъчните складове на "Лукойл Нефтохим Бургас" и "Лукойл България" започнаха проверки на съвместни екипи от служители на  Агенция "Митници", Националната агенция за приходите, ГДБОП, Главна дирекция "Национална полиция" – МВР и Държавна агенция..

публикувано на 10.05.24 в 11:13

18-годишен украинец е с фрактура на ръката след катастрофа в Свети влас

18-годишен украинец е с фрактура на ръката след като автомобил го блъска в Свети влас, съобщават от полицията.  Случаят е от 9 май около 14:35 часа на кръговото кръстовище между улиците "Свети Власий" и "Раковина".  27-годишна украинка е шофирала..

публикувано на 10.05.24 в 09:00

Задържаха пистолети и патрони на МП Лесово

Служители от Митнически пункт Лесово задържаха два пистолета и патрони при проверка на товарен автомобил. Той е пътувал от Турция през Лесово към Германия, съобщи Агенция „Митници“. Проверката е извършена на 4 май.  Случаят е в рамките на операцията по..

публикувано на 08.05.24 в 11:01

Задържаха шофьор с 4,25 промила на пътя Приморско-Созопол

42-годишен шофьор на товарен автомобил е задържан на пътя между Приморско и Созопол, съобщават от полицията. Той е спрян за проверка от  екип на Граничния полицейски участък в Царево. По техни данни, мъжът се е държал видимо неадекватно. Те поискали..

публикувано на 08.05.24 в 08:52

Полицията задържа няколко мъже за шофиране с алкохол в кръвта през почивните дни

55-годишен айтозлия е шофирал с 1,85 промила алкохол в кръвта. Той е спрян за проверка на 2 май около 14:20 часа на айтоската улица "Славянска", съобщават от ОДМВР. Полицията е установила, че водачът шофира след употреба на алкохол. Той е отказал да даде..

публикувано на 07.05.24 в 09:05

Установени са двама мъже за кражба на над 17 хил. лева от частен имот в село Бата

Двама мъже са проникнали в дома на 88-годишен мъж от село Бата и са откраднали 13 000 лева, 2 350 евро и златен медальон.  Сигналът е получен на 3 май около 11:25 часа.  В резултат на полицейските действия са установени извършителите -..

публикувано на 07.05.24 в 08:39