Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Задържаха под стража мъжа обирал жени, заплашвайки ги с пистолет

Мярка за неотклонение „задържане под стража“бе наложена на мъжа обирал жени след заплаха с пистолет.

Мярката е наложена за конкретен случай, при който в "Слънчев бряг", той заплашил 44-годишна пловдивчанка. Обвиняемият показал дръжката на огнестрелното оръжие, което носил в панталона си и тя му дала парите, които поискал. 

Образувани още няколко досъдебни производства, касаещи извършени грабежи. 

Определението на Окръжен съд – Бургас може да бъде обжалвано пред Апелативния съд в града.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.

Свързани новини

Мъж обирал жени след заплаха с пистолет

Задържаха мъж, който е осъществил няколко грабежа след заплаха с пистолет. В един от случаите той пресрещнал 44- годишна жена   около 18.36 ч. на 13.07 в района на плажната ивица до х-л «Бургас Бийч» в Слънчев бряг. Взел сумата от 20 лева. В друг  случай,..

публикувано на 16.07.21 в 09:16
ВИЖТЕ ОЩЕ

Представители на жандармерията и специализираните полицейски сили бяха изтеглени от"сараите" в Росенец

За кратко в парк “Росенец“, където са се събрали близо 15 привърженици на Ахмед Доган, пристигнаха жандармерия и десетина служители на Специализираните полицейски сили. Засиленото полицейско присъствие продължи близо 1 час. Сега край лятното имение, в..

публикувано на 30.08.24 в 17:44

Окръжната прокуратура в Ямбол внесе мярка за задържане на турския гражданин,обвинен в контрабандно пренасяне на 10 пистолета

Окръжната прокуратура-Ямбол внесе в съда искане за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ по отношение на турски гражданин, обвинен в контрабандно пренасяне на 10 бойни пистолета  Той е обвинен за това, че контрабандно е пренесъл 10..

публикувано на 30.08.24 в 14:21

Рокади в МВР

По предложение на новия служебен министър на вътрешните работи Атанас Илков в МВР е назначен нов заместник-министър - Любомир Йосифов. В съобщение на Министерския съвет се казва, че той е заемал различни длъжности в структурите на министерството и че през..

публикувано на 30.08.24 в 08:33
Снимката е илюстративна.

Дете на една година почина в УМБАЛ - Бургас

Дете на една година е починало около 17.50 ч. в Първо детско отделение на УМБАЛ - Бургас, съобщават от полицията.  Момиченцето от село Габерово, община Поморие, е прието за лечение около 11.00 ч.  По-късно през деня пред лечебното заведение са се събрали..

публикувано на 29.08.24 в 21:45

Обсъдиха предпроектното проучване за новата пожарна в Сливен

Направено е предпроектно проучване за новата пожарна в Сливен. То беше обсъдено на среща при кмета Стефан Радев днес. На нея присъстваха комисар Денчо Чомаков -  директор на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” и негови..

публикувано на 29.08.24 в 16:17

Кой трови ловните кучета в село Зидарово

Ловджии от село Зидарово излизат на протест в събота, заради поредния случай от миналата седмица на отровени ловни кучета. Това каза за БНР Бургас кметът на созополското село Христо Бардуков. Ловци са споделили, че разхвърлянето на отрова в..

публикувано на 29.08.24 в 14:24

Задържаха украинец с пико в Бургас

27-годишен украинец, пребиваващ в Бургас е задържан за притежание на около 1 грам пико, съобщават от полицията. Той е спрян за проверка в района на бургаската улица "Митрополит Симеон".  При претърсване на жилището му в ж.к. "Славейков" са намерени и..

публикувано на 29.08.24 в 08:54