Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Четирима са пострадали при катастрофа на АМ "Тракия" в района на Бургас

Снимка: Радио Видин

Четирима са пострадали при катастрофа на АМ "Тракия" в района на Бургас, съобщиха от полицията. 

Инцидентът е станал на 21 юли при км. 357 в посока Бургас. Автомобил, управляван от 30-годишна софиянка, е катастрофирал поради движение с несъобразена скорост. Преобърнал се е в канавката. В него са се придвижвали още 62-годишна жена, 9-годишно момче и 31-годишен мъж от Петрич. 

При инцидента пострадали водачката на автомобила - с фрактура на лявата раменна кост; 62-годишната ѝ спътничка - получила фрактури на лъчева лява кост и дясна раменна кост; 9-годишното момче - с фрактура на дясното рамо; 31-годишният мъж - с фрактура на дясната лъчева кост. 

Всички са прегледани и и освободени за домашно лечение. 

По публикацията работи: Мария Попчева


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

В петък Етномузеят в Бургас ще готви родопски пататник

Как се готви родопски пататник ще покажат този петък в Етнокухнята на Етнографския музей – Бургас. Пататникът е типично родопско ястие, а името му произлиза от наименованието на картофите – “патати” в родопския край. Основните му съставки са: картофи, лук, сол и джоджен, като според сезона също могат да се правят добавки – с месо, пръжки, сирене,..

публикувано на 28.05.24 в 11:47

Бургас губи от облика си, нужни са мерки за опазване паметниците на културата

Събарянето на емблематична сграда на ул „Славянска 19“ и постъпилите множество сигнали, станаха повод бургаските архитекти да се обединят и да потърсят начини за опазването на културното наследство и старинния вид на града. Това се случи на кръгла маса в "Морското казино".   Според аpx. Bлaдимиp Mилĸoв, председател Камарата на архитектите,..

публикувано на 28.05.24 в 11:04

Община Царево с реорганизация на движението на МПС

От днес се въвежда реорганизация на движението за квартал „Василико“ и къмпинг „Нестинарка“.  Целта е да се раздели тежкотоварният трафик от този на леките автомобили, като в същото време са взети предвид състоянието на участъците и становищата, и препоръките на експертите. Забранява се и се преустановява движението на превозни средства край..

публикувано на 28.05.24 в 09:47

Ремонт на предавател, възможни са прекъсвания на сигнала на БНР - Бургас

Днес, 28 май от 10 до 16 часа ще бъде извършен ремонт на предавател на ултракъси вълни МЕДЕН РИД 6 на честота 92.5 MHz, излъчващ програмата на БНР – Бургас Възможни са прекъсвания на сигнала. Може да слушате БНР - Бургас през интернет сайта binar.bg.  

публикувано на 28.05.24 в 09:24
Новият сливенски митрополит Арсений беше посрещнат тържествено в своята епархия. Той беше избран вчера за Сливенски митрополит от Светия Синод. За него гласуваха 7 от митрополитите, докато останалите петима подкрепиха неговия съперник - Мелнишкия епископ Герасим.

В Сливен посрещнаха новия митрополит (ОБНОВЕНА)

Сливенската епархия посрещна новия митрополит Арсений със звън на празнични камбани в храма на село Крушаре. На място дойдоха много духовници от епархията и вярващи. В Сливен посрещат новия митрополит Сливенска епархия има нов митрополит, пред Синода го посрещнаха с възгласи "Недостоен" Преди да влезе в храма "Света Троица", където имаше..

обновено на 28.05.24 в 08:32

До два месеца приключват ВиК ремонтите по „Индустриална“ и „Чаталджа“ в Бургас

До два месеца трябва да приключат ВиК ремонтите по ул. „Индустриална“ и „Чаталджа“,  за да може Община Бургас да напредне с цялостно благоустройство. Това са потвърдили институциите на среща с кмета Димитър Николов и зам.-областния управител Владимир Крумов. На нея са присъствали директорът на РИОСВ Павел Маринов, изпълнителният директор на ВиК..

публикувано на 27.05.24 в 15:38
Сдружение

"Православен зов" призовава за единство в църквата

Бургаското сдружението "Православен зов" с реакция срещу избора на Сливенски митрополит и опитите за разкол в църквата. В писмо изпратено до Врачанския митрополит Григорий, който е наместник-председател на Светия синод, те призовават Синода да прекрати мълчанието си по отношение на действията на част от митрополитите и уставът да бъде спазван...

публикувано на 27.05.24 в 13:53