Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Мъж е с опасност за живота след катастрофа на пътя Карнобат - Айтос

Снимка: Радио ВИДИН

Мъж е с опасност за живота след катастрофа на пътя Карнобат – Айтос , съобщават от полицията.

55-годишен шофьор се е движел от Карнобат в посока Айтос с превишена скорост, загубил управление над автомобила си и е навлязъл в лентата за насрещно движение. Тогава е блъснал друг автомобил, управляван от 49 годишен мъж от айтоското село Поляново.

Двамата шофьори са пострадали при катастрофата. Единият от тях е с хематом на мозъка, с опасност за живота. Другият шофьор  е с контузия на гръдния кош, без опасност за живота.


По публикацията работи: Петя Михова


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Българска гражданка ще бъде съдена в Гърция за трафик на мигранти

Българска гражданка ще бъде предадена на съдебните власти на Гърция, където ще бъде съдена по обвинение за трафик на мигранти.  Бургаският апелативен съд потвърди да се допусне изпълнението на Европейската заповед за арест, издадена от а пелативната прокуратура в Солун.  Наказателното производство срещу обвиняемата е за предоставяне на личния си..

публикувано на 02.08.24 в 16:50

Ямбол и други 5 области получават нови пожарни автомобила

Шест нови противопожарни автомобила и една линейка получава Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението". Те са закупени за близо 4 милиона лева от Фонд "Пътна безопасност". Пожарните автомобили са за Ямбол и други 5 области -  Велико Търново, Кюстендил, Пазарджик, Стара Загора и Хасково, а линейката е за столичната пожарна...

публикувано на 02.08.24 в 11:29

Украинец обра руснак в Бургас

38 –годишен украинец с предоставена временна защита, пребиваващ в Слънчев бряг, е задържан за извършване на кражба от квартира на руски гражданин. 25-годишният руснак пребивава временно в Бургас. Пред полицията той обяснил, че се е запознал с украинеца предната вечер в бургаско заведение. След голямо количество алкохол, го поканил да..

публикувано на 02.08.24 в 09:57

Жена катастрофира върху бетонна ограда в Царево

26-годишна жена от Котел катастрофира върху бетонна ограда в района на кръстовището на улиците “Стефан Караджа” и “Шипка”в Царево, съобщават от полицията.  Установено е, че жената е употребила алкохол с концентрация - 1.68 промила, както и наркотични вещества  - амфетамин.  Жената е задържана за 24 часа, а автомобилът е иззет.

публикувано на 02.08.24 в 09:41
Снимката е илюстративна.

17-годишно момче пострада при инцидент с електрическа тротинетка в Бургас

17-годишно момче пострада при инцидент с електрическа тротинетка в Бургас, съобщават от полицията.  В района на  улица "Апостол войвода" автомобил, управляван от 67 - годишен мъж, при извършване на десен завой за паркиране е блъснал преминаващото покрай него момче с електрическа тротинетка.  Момчето е с контузия на лявата предмишница, прегледано е..

публикувано на 02.08.24 в 09:34

Обвиняем за разпространение на метамфетамин за над 150 000 лв, остава в ареста

Потвърдиха най-тежката мярка за неотклонение “задържане под стража“ на мъж, обвиняем за разпространение на метамфетамин за над 150 000 лв. Той е привлечен като обвиняем по досъдебно производство, образувано в началото на 2024 година за организиране и ръководене на престъпна група заедно с други трима.  На 6 юни 2024г. на АМ Тракия до..

публикувано на 01.08.24 в 16:44
Морето край Приморско.

19-годишен узбекистанец се удави в морето край Приморско

19-годишен узбекистански гражданин се е удавил в морето край Приморско, съобщи Областната дирекция на МВР в Бургас днес. Младият мъж и 18-годишно момиче от Молдова отишли да плуват късно вечерта на 30 юли, след 21 часа. Той влязъл да плува, но внезапно изчезнал от погледа на младата жена, която подала сигнал около 2 1.50 ч в полицията за изчезналия..

публикувано на 01.08.24 в 10:42