Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Музикални звезди и инфлуенсъри пристигат за TEEN BOOM FEST.

Спортна акробатика, хип-хоп, съвременни танци, К-pop и много музикални изненади очакват феновете на най-голямото младежко събитие в България - TEEN BOOM FEST. Фестивалът отново ще бъде сцена за вълнуващи срещи и добро настроение, за които ще допринесат най-актуалните и обичани български изпълнители, сред които Торино и Пашата, Дара, Атанас Колев, EVA, Deni, диджей Панчо, Тита, Дара Екимова, RDMK, FIRE x DJ TEHO, V:RGO x EMIL TRF x MONEYSTAXS. Те са подготвили специална шоу програма за феновете на TEEN BOOM FEST в Бургас, с която ще вдигнат настроението на Морска гара в дните 20 и 21 август. Входът е свободен!

Тази година най-успешният младежки форум започна мащабна кампания срещу модерния опиат – райски газ, който е все по-популярен сред младите в България. Най-актуалните лица от екрана и мрежата, които са част от проявата, застават зад тази идея.

Партньори на инициативата са Общинският съвет по наркотични вещества и Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни.

TEEN BOOM FEST ще даде възможност за изява и на 7 танцови и музикални състави от Бургас. Сред тях са Клуб по спортна акробатика "Нефтохимик-2011”, хип-хоп „Танцово студио 29”, Танцов клуб „Фрея”, Танцова школа „Estrella“, STREET JAZZ BURGAS, „Countdown“. Детски хор “Милка Стоева” ще бъде представен от талантливите вокалистки Александра Иванова, Жаклин Костадинова и Паола Йорданова.

TEEN BOOM FEST е единственият фестивал в Европа, насочен към младото поколение. Проявата се организира в два модула – фен среща и концертна част, събирайки на едно място най-популярните инфлуенсъри, актьори, музиканти и спортисти в страната.

Събитието се организира от Община Бургас за трета поредна година, а входът отново е свободен!


По публикацията работи: Калина Енчева

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Графа представя "Най-щастливото турне" в Бургас

Влади Ампов-Графа тази вечер ще представи в Бургас концерта си, който е част от „Най-щастливото турне”. В Летния театър от 20.30 часа  на 30 юли публиката ще може да види преработения вариант на големия концерт на изпълнителя на националния стадион от миналата година. Тогава се получи нещо ново и различно за българската поп музика, заедно с..

обновено на 29.07.24 в 17:56

Добромир Банев представя в Царево новата си книга с поезия

Един от най-популярните съвременни български автори Добромир Банев пристига в Царево, за да представи своята нова книга с поезия „Всички дни ще се казват неделя“. Жителите и гостите ще могат да се насладят на лична среща с поета на 14 август от 20 часа в Летен Кинобар до Общински исторически музей в морския град. Тогава ще бъде и официалното представяне..

публикувано на 29.07.24 в 09:52

Публиката избра „Ти ми обеща“ на ВА "HighLight", журито отличи „Булевардът“ (ВИДЕО)

Песента "Ти ми обеща" получи наградата на публиката от 41-то издание на конкурса Фестивал "Бургас и морето" . Тя е по текст и аранжимент на Петър Алексиев и вокален ансамбъл "HighLight". Победителите заявиха: "Чувстваме се страхотно, защото това, което свършихме през последния месец, беше уникално като работа и се радвам, че резултатът е..

публикувано на 29.07.24 в 00:21

Конкурсът "Бургас и морето" за 41-и път на Летния театър

Националният конкурс за песен „Бургас и морето“ е тази вечер на Летния театър. Музикалното събитие е от 20.30 часа. 10 песни достигнаха до финала на 41-то издание на конкурса. Представят ги предимно млади изпълнители, които познаваме от музикалните формати като Симеон Славев, Яница Кънева, Георги Костадинов, Огнян Георгиев. Зад тях обаче като..

обновено на 28.07.24 в 09:11
Победителката в конкурса за млади изпълнители

16-годишната Теодора Велева спечели първото младежко издание на "Бургас и морето"

Теодора Велева спечели първото издание за млади изпълнители в конкурса "Бургас и морето". Във финалната вечер снощи 16-годишната софиянка преодоля конкуренцията на седем индивидуални изпълнители и две групи с кавъра на "Завръщане" и авторската си Losing my mind. Освен статуетка, Т еодора печели 10 хил. лева.  В рамките на тази сума тя ще получи..

публикувано на 28.07.24 в 07:53

Модерно звучене с песни на български и английски в "Бургас и морето" за млади изпълнители

Десет млади изпълнители ще влязат в надпреварата на най-новия формат за българска авторска музика "Бургас и морето". Те ще бъдат оценявани от международно жури, което включва някои от най-големите имена на Италия в музикалната индустрия. Целта ни е да открием поне един артист, който да се хареса на младите, коментира доцент Дарияна Куманова, която..

обновено на 27.07.24 в 09:46

Любовни мелодии ще звучат в експоцентър "Флора"

От 20:00 часа Експозиционен център "Флора“ ще е домакин на поредната вълнуваща камерна проява от лятната програма на Държавна опера – Бургас – след успеха на „Я жду тебя“, Концерт на пианистите на Държавна опера – Бургас и „Summertime”. В концерта "Un amore grande” ще прозвучат прекрасни мелодии, познати и обичани, възпяващи любовта – като стимул,..

публикувано на 27.07.24 в 08:30