Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Задържаха крадец на автомобил и вещи от офис в Слънчев бряг

Снимка: БГНЕС

Полицаи от Районното управление в Несебър задържаха извършителя на кражбата на служебен лек автомобил,  кафе машина, телевизор, мобилен телефон -  собственост на частна фирма, разположена до автогарата в Слънчев бряг, съобщават от ОД на полицията в Бургас. 

Кражбата е извършена за времето от 17.30 ч. на 10.03.т.г. до 08.00 ч. на 11.03.т.г. Извършителят е на 34 години,  криминално проявен и осъждан варненец, който е задържан за срок до 24 часа. 

Мъжът е направил пълни самопризнания и е върнал откраднатите вещи.

Привлечен е, като обвиняем и задържан с прокурорско постановление за срок до 72 часа. Работата по случая продължава.

По публикацията работи: Свобода Атанасова


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

45-годишен бургазлията е задържан с над 3 кг марихуана в Етрополе

Бургазлията е задържан с над 3 кг марихуана в Етрополе. Полицейските действия стартирали вчера сутринта в рамките на проведена специализирана акция срещу престъпленията с наркотични вещества на територията на община Етрополе. Към 9.15 часа, на второкласен път 2-37, бил спрян за проверка лек автомобил, управляван от криминално проявен и осъждан..

публикувано на 26.09.24 в 20:52

ГДБОП задържаха близо 500 ценности в област Бургас (ГАЛЕРИЯ)

Служители на ГДБОП задържаха близо 500 ценности в рамките на международната операция „Пандора“.  Специализираната полицейска операция за противодействие на престъпления, свързани с търсене, държане и трафик на културни ценности, е проведена вчера. Действията на антимафиоти от ГДБОП, подпомогнати от служители с РУ – Айтос, са осъществени под надзора на..

публикувано на 26.09.24 в 19:30

В "Кабиле" посрещнаха военният ни контингент от Косово

Военнослужещите от контингента, който през последните четири месеца участва в мисия на НАТО за поддържане на сигурността в Косово (KFOR), бяха посрещнати във войсковия район „Кабиле“ в Ямбол. На официалната церемония присъстваха служебният министър на отбраната Атанас Запрянов и висши военни. Шест месеца продължи мисията на българската маневрена..

публикувано на 26.09.24 в 14:58
Община Царево - архив

Общинските съветници в Царево одобриха важни проекти

Два договора за енергийна ефективност е подписала Община Царево през тази година. Те са за основната сграда и за филиала на детска градина „Ален мак“, както и за противопожарната служба в града. Общинският съвет в морската община одобри второто авансово плащане по въвеждането на част от мерките за енергийна ефективност и изграждане на..

публикувано на 26.09.24 в 14:44

До дни ще са ясни резултатите от черната кутия на разбилия се самолет

До дни ще станат ясни резултатите от разчитането на черната кутия на разбилия се самолет край авиобаза "Граф Игнатиево", съобщи служебният военен министър Атанас Запрянов. Същевременно той поиска средствата за армията през следващите няколко години да достигнат до 2,5 на сто от брутния вътрешен продукт на страната. Резултатите от разчитането на..

публикувано на 26.09.24 в 13:52
Омар Аднан в съда

Продължава издирването на сирийските свидетели по делото за смъртта на двамата бургаски полицаи

Продължава издирването на сирийските граждани, които са свидетели по делото за смъртта на двама бургаски полицаи, стана ясно по време на днешното съдебно заседание. Обвиняем за престъплението е сириецът с хуманитарен статут Омар Аднан. Случаят е от 25 август 2022 г., когато автобус с 47 нелегални мигранти  блъсна полицейска кола на кръговото..

публикувано на 26.09.24 в 13:46
Пликчета с марихуана.

Полицията задържа бургазлийка заради 10 грама марихуана в дома ѝ

Полицията в Бургас задържа жена заради притежанието на 10 грама марихуана. Служителите са намерили близо 30 свивки със сухата зелена тревна маса в дома на 51-годишната криминално проявена жена, който се намира на улица "Преображенска" в ж.к. "Меден рудник". Проверката е била извършена вчера около 15:20 ч.  Жената е задържана за 24 часа. Образувано е..

публикувано на 26.09.24 в 09:32