Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Пожар горя в двуетажна сграда в „Арапя“

Пожар нанесе значителни щети на двуетажна дървена сграда в къмпинг Арапя край Царево, съобщават от полицията. Сигналът за инцидента е подаден в 1,45 часа на 6 юни в Районното управление. 

Огънят е потушен от един противопожарен автомобил и трима огнеборци. Голяма част от конструкцията на постройката с площ от 60 кв. м. е изгоряла. По данни на полицията сградата е собственост на 66-годишна пловдивчанка.

Причините за пожара, както и стойността на щетите, са в процес на изясняване. Работата по случая продължава.


По публикацията работи: Нина Рангелова


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Премиерът и вътрешният министър благодариха на турските пожарникари

При посещението си днес в с. Воден вътрешният министър Калин Стоянов и министър-председателят Димитър Главчев изказаха благодарност на турските пожарникари, участвали в потушаването на огнената стихия в Ямболско, съобщи МВР. Те, заедно с българските си колеги, военнослужещи, горски служители, доброволци, жандармеристи и гранични полицаи четири..

публикувано на 21.07.24 в 14:58
с.Воден

Във Воден вече пристигна първият контейнер за настаняване на пострадалите от пожарите (ОБНОВЕНА)

Първият контейнер за настаняване на пострадалите от пожарите, отпуснат от правителството вече е село Воден. Служебния министър-председател Димитър Главчев пристигна в селото за среща с турските пожарникари, участващи в потушаването на огъня в района и да обяви, новината, че за всички пострадали има осигурени контейнери за живеене. До края..

обновено на 21.07.24 в 14:45

Пунктовете за технически прегледи без свързаност с Автомобилна администрация спират работа

От понеделник, 22 юли 2024 г., ще бъде преустановена дейността на пунктовете за технически прегледи, които не са осигурили свързаност на уредите за измерване (газоанализатор, димомер и спирачен стенд) със системата на ИА „Автомобилна администрация“ (ИААА). До момента 964 пункта вече предават данните автоматично, 8 са частично свързани, а 96 все още..

обновено на 21.07.24 в 13:50

Очаква се в гасенето на пожара край Воден да се включат четири хеликоптера и самолети (СНИМКИ И ВИДЕО)

Продължава развитието на пожара в района на село Воден в широколистен масив, на около 70 000 декара. Според заместник-директора на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защити на населението“  старши комисар Любомир Баров опасност за населени места няма.  Все още не е ясно докъде се е разпространил огъня през нощта, каза старши комисар Баров...

обновено на 21.07.24 в 10:20
Служебният министър-председател Димитър Главчев.

Премиерът ще посети Воден

Министър-председателят Димитър Главчев пътува за Воден, където се очаква да пристигне около 11 часа днес. Премиерът ще провери на място изпълнението на поетия от мобилните оператори ангажимент да осигурят клетка, която да обезпечи комуникацията в селото. Шести ден продължава овладяването на пожара в община Болярово Почти 6000 лв. са дарени..

публикувано на 21.07.24 в 08:23

Шести ден продължава овладяването на пожара в община Болярово

Овладяването на пожара в крайграничната община Болярово продължава шести ден. Обстановката в района към момента е спокойна, няма активни огнища в близост до населени места. В сила остава  обявеното от кмета на общината Христо Христов  частично бедствено положение в седем села. На място дежурят десетки пожарникари, военнослужещи, горски служители,..

публикувано на 21.07.24 в 07:47

Пети ден продължава борбата с пожарите в Болярово /ОБНОВЕНА/

Овладяването на пожара в крайграничната община Болярово продължи и днес. Големите огнища са локализирани, няма опасност за населените места. Президентът Румен Радев посети най- пострадалото село Воден. В района бяха и съпредседателят  на Продължаваме промяната Кирил Петков и председателят на парламентарната група на ПП- ДБ. Николай Денков...

обновено на 20.07.24 в 17:21