Херман ван Ромпой: България е на правилен път за възстановяване от икономическата криза

  България е на правилен път за възстановяване от икономическата криза. Позицията е на новоизбрания председател на ЕС Херман ван Ромпой , който проведе разговор на четири очи в София с премиера Бойко Борисов. Ромпой подчерта, че негов приоритет е..

публикувано на 14.12.09 в 12:25

Трима охранители са пребити с метални пръти

Трима охранители на вагонно депо "Надежда” са били пребити с метални пръти. Мъжете са на 58, 61, и 62 години и са приети тази сутрин в Спешното отделение на "Пирогов". Те са били нападнати от крадци и пребити с метални тръби. И тримата..

публикувано на 14.12.09 в 12:21

Делото срещу Данчо Пръча отново бе отложено

За втори път Врачанският окръжен съд не даде ход на делото срещу престъпната група на Йондан Тонов, известен като Данчо Пръча заради заболяване на адвокат. Според обвинителния акт, подсъдими за наркоразпространение, склоняване към проституция и трафик на..

публикувано на 14.12.09 в 12:08

Р. Желева: Бъдещият министър на външните работи трябва да се ползва с доверието на ЕС

Бъдещият министър на външните работи трябва да се ползва с доверието на Европейския съюз. Това каза пред студенти в УНСС министърът на външните работи Румяна Желева. Без да посочи име, Румяна Желева обясни, че нейният заместник трябва да е човек, който да..

публикувано на 14.12.09 в 12:01

В Кувейт се открива годишната среща на страните от Съвета за сътрудничество в Персийския залив

Днес в Кувейт се открива годишната среща на високо равнище на страните от Съвета за сътрудничество в Персийския залив. В нея ще вземат участие министрите на външните работи и на финасите на 6-те петролни монархии. Държавните ръководители ще обсъдят войната..

публикувано на 14.12.09 в 11:56

Росен Плевнелиев: В МРРБ не са раздавани бонуси

В Министерството на регионалното развитие и благоустройството не са раздавани бонуси. Това увери министър Росен Плевнелиев. Вчера премиерът Бойко Борисов заяви, че в две ведомства, едното от които е строителното, са били раздавани допълнителни средства...

публикувано на 14.12.09 в 11:55

Започват доплащанията за земеделците и животновъдите

30 000 животновъди още днес ще получат по сметките си 61 млн. лв. национални доплащания за глава животно. Това съобщи министърът на земеделието Мирослав Найденов. От днес започват и плащанията и за обработваема площ за земеделците. Близо 133 лв. за говеда..

публикувано на 14.12.09 в 11:44

Милибанд: Все още съществуват трудни за решаване проблеми за финансирането на борбата с глобалното затопляне

Британският министър на енергетиката и климатичните промени Едуард Милибанд заяви, че все още съществуват трудни за решаване проблеми за финансирането на борбата с глобалното затопляне и намаляването на парниковите емисии, за да бъде постигнато глобално..

публикувано на 14.12.09 в 11:28
Милко Багдасаров

Милко Багдасаров: По места има синхрон между ГЕРБ и ДПС

ftp://files.bnr.bg/Horizont/AktualniPredavania/14.12.milko_b.mp3 Коментирайки сегашното управление през призмата на партийната ситуация в Кърджали, Милко Багдасаров , местен лидер на БСП, обясни в предаването "Преди всички", че по места има..

публикувано на 14.12.09 в 11:06

Димитър Манолов: Коледните пари за пенсионерите не са за подаръци

ftp://files.bnr.bg/Horizont/AktualniPredavania/14.12.pensioneri_koleda.mp3 ftp://files.bnr.bg/Horizont/AktualniPredavania/14.12.dimitar_manolov.mp3 Димитър Манолов, вицепрезидент на КТ "Подкрепа" обясни в предаването 12+3, че  целта на коледната..

публикувано на 14.12.09 в 10:38