Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Шампионът в кайтсърфинга Еъртън Козолино преди първенството в Португалия

Бургас е страхотно място, тук разпускам с приятели и се фокусирам върху следващото първенство, на 6 юни в Португалия, отбеляза 24-годишният състезател.

Кайтсърфът е трудна работа, но ти се отплаща непрекъснато. Когато правим безпрепятствени, големи скокове, приземяването е е супер сложно, така че трябва да тренираме много.

На 6 години вече сърфирах. Защото живея близо до океана, къщата ми е само на няколко крачки. Баща ми, той имаше училище в Кабо Верде, а аз имах възможността да започна с кайтинга. Мечтата ми беше да стана световен шампион. Постигнах я на два пъти и това беше невероятно нещо в живота ми.

Бъдещето на кайтсърфига си е светло. Излизайте на вода всеки ден, дори когато условията не са перфектни.   Никога не се отказвайте! Ако кажете, че не можете да го направите, мотивацията ви ще намалее. Така че през цялото време трябва да си  повтаряте: мога и ще го направя. Постоянствайте упорито и денят ще дойде!

ВИНАГИ ПРАВЯ ТОВА, КОЕТО МИ ПОДСКАЗВА СЪРЦЕТО, 


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.