Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Фулъм може да освободи Клаудио Раниери

Клаудио Раниери
Снимка: ЕПА/БГНЕС

  Мениджърът на Фулъм Клаудио Раниери в близко бъдеще може да бъде освободен от поста си, съобщава "АС".
 Ръководството на лондончани е недоволно, че италианският специалист не успя да подобри представянето на тима през трите си месеца на "Крейвън котидж". Фаворит за негов заместник е бившия треньор на Бетис и Депортиво ла Коруня-Виктор Санчес.
    Раниери дойде във Фулъм миналия ноември. Под негово ръководство лондончани имаха 14 мача, в които са спечелили само три победи. 
    Фулъм е на 19-то място в класирането Във Висшата лига. След 26 кръга има записани едва 17 точки. Разликата от спасителната 17-а позиция е 8 точки.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ
Яник Синер

Яник Синер напусна турнира в Мадрид заради контузия

Световният номер 2 в тениса Яник Синер има "все по-силни болки" в областта на десния ханш и бе принуден да се откаже от участие на четвъртфиналите на турнира от сериите "Мастърс" в Мадрид, предаде АФП. Така канадецът Феликс Оже Алиасим, който е под номер 35 в света, се класира без игра за полуфиналите. "Яник Синер се отказа от участие заради..

публикувано на 01.05.24 в 21:32
Стамен Белчев

Стамен Белчев: Сами попаднахме в капана на противника

Старши треньорът на ЦСКА София - Стамен Белчев, бе разочарован след отпадането на неговия тим на полуфиналите в турнира за Купата на България по футбол. Наставникът на "червените" изрази съжаление, че отборът му не е влязъл концентриран в мача. "Най-големият проблем беше, че не влязохме концентрирани в мача. В момента, в който губехме..

публикувано на 01.05.24 в 21:28
Данило Дончич почина внезапно от инфаркт в Сърбия

Данило Дончич почина внезапно от инфаркт в Сърбия

Данило Дончич, който съвсем до скоро бе треньор на Локомотив (София), е починал внезапно от масивен инфаркт в родната си Сърбия, научи БТА. 54-годишният сърбин е бивш нападател и треньор на "железничарите". Като футболист на Локомотив (София) Дончич има 49 мача, в които е отбелязал 17 гола в периода 1997-1999 година. През 2008 година той..

публикувано на 01.05.24 в 21:22
Ботев (Пловдив) е на финал след нова победа над ЦСКА София

Ботев (Пловдив) е на финал след нова победа над ЦСКА София

Отборът на Ботев (Пловдив) е първият финалист в турнира за Купата на България по футбол. „Канарчетата“ постигнаха втори успех над ЦСКА София, след като надиграха „червените“ с 2:0 като домакин в реванша и така с общ резултат 3:0 продължават напред в надпреварата.  Пред над 18 000 зрители по трибуните на стадион „Христо Ботев“ в Пловдив..

публикувано на 01.05.24 в 20:52
Тодор Скримов

Тодор Скримов: Надявам се на нови радостни моменти с феновете

Новото попълнение на волейболния шампион Тодор Скримов даде първото си кратко интервю пред клубния сайт. Бившият национал обеща, че се опита да повтори успехите от този сезон. "Най-голямата радост за всеки един волейболист и спортист като цяло е феновете да се интересуват от него, от неговия отбор, да посещават мачовете", каза той...

публикувано на 01.05.24 в 20:08
Черноморец и Рилски спортист се класираха за полуфиналите

Черноморец и Рилски спортист се класираха за полуфиналите

ЦСКА се наложи над шампиона Балкан с 82:77 (26:16, 21:18, 21:20, 14:23) като домакин във втората среща от четвъртфиналния плейоф между двата тима в Националната баскетболна лига за мъже (НБЛ) и изравни серията на 1-1 победи. Третият решителен двубой ще се проведе на 3 май в „Арена Ботевград“ от 19:00 часа. Победителят от тази двойки ще се изправи..

публикувано на 01.05.24 в 19:59
Алехандро Торо

Алехандро Торо се сбогува с волейболния Левски

Аржентинският волейболист Алехандро Торо напусна Левски София и си взе довиждане с клуба и феновете. Това стана в същия ден, в който Левски представи бившия национал Тодор Скримов като ново попълнение. "Искам да благодаря на всеки, който беше част от отбора, всеки фен, който ни подкрепяше, всеки служител на Левски София ... благодаря и..

публикувано на 01.05.24 в 19:51