Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Никола Попов ще ръководи мача Левски - Ботев (Пд)

Никола Попов
Снимка: БГНЕС

Обявиха съдийските назначения за мачовете от 27-ия кръг от Първа професионална лига.

Никола Попов ще ръководи двубоя от първата шестица Левски - Ботев (Пловдив). Срещата в София е в неделя, 31 март, от 20:30 часа.

Ето останалите двубои и главните съдии в тях:

29 март, петък 17.30 часа
Етър – Верея
Главен съдия: Драгомир Драганов

29 март, петък 20.00 часа
Локомотив (Пловдив) - Дунав
Главен съдия: Николай Колев

30 март, събота 18.15 часа
Лудогорец  - Берое
Главен съдия: Владимир Вълков

30 март, събота 20.30 часа
ЦСКА-София - Черно море
Главен съдия: Стефан Апостолов

31 март, неделя 18.15 часа
Славия  - Септември
Главен съдия: Георги Давидов

1 април, понеделник 20.00 часа
Ботев (Враца) - Витоша
Главен съдия: Петър Костадинов.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ

СДВР издирва вандалите изпочупили залата на ЦСКА, грози ги до 5 г. затвор

Столичната дирекция на вътрешните работи  се сезира и издирва вандалите, които изпочупиха в неделя вечерта прозорците на залата на клуба по спортна гимнастика ЦСКА.  Вече е образувано досъдебно производство, а ако извършителите бъдат установени, те ще бъдат подведени под отговорност по чл. 216 от Наказателния кодекс, според който ги грози до 5..

публикувано на 27.08.24 в 15:01
Национален отбор на България по спортна аеробика

Над 560 състезатели от 25 държави със заявка в МТ по спортна аеробика в Пловдив

Над 560 състезатели ще участват в 15-о издание на международния турнир по спортна аеробика "PLOVDIV CUP AEROBICS OPEN" за деца, юноши и девойки, мъже и жени, което ще се проведе от 30 август до 1 септември в Пловдив. Надпреварата се организира от спортен клуб "Аеробика-АМД", с подкрепата на Община Пловдив и на Съюза по аеробика България с председател..

публикувано на 27.08.24 в 12:38

Ювентус оглави класирането

Ювентус разгроми Верона с 3:0 на "Марк Антонио Бентегоди" в последния мач от втория кръг на Серия "А".  Първото попадение реализира Душан Влахович в 28-ата минута, в 39-ата се разписа защитникът Никола Савона, а след почивката Влахович беше точен от и от дузпа.  По този начин отборът на Тиаго Мота единствен е със стопроцентов актив от 6 точки и..

публикувано на 27.08.24 в 06:47
Виктория Томова

Виктория Томова отпадна на старта на US Open

Виктория Томова отпадна в първия кръг на Откритото първенство на САЩ.  Тя отстъпи със 7:6, 0:6, 5:7 срещу рускинята Екатерина Александрова, 31-ва в световната ранглиста. Началото беше чудесно за Томова. Първият сет беше решен след тайбрек, в който Вики показа хладнокръвие и направи няколко перфектни отигравания. Вторият започна катастрофално за..

публикувано на 27.08.24 в 06:16

Черно море отнесе Крумовград с 3:0

Черно море победи с 3:0 Крумовград в мач от 6-ия кръг на първенството на България по футбол. С успеха си Черно море вече има 13 точки в актива след четири успеха, едно равенство и едно поражение. „Моряците“ излизат на второ място във временното класиране, с едно попадение по-добра голова разлика от третия – градския съперник Спартак 1918..

публикувано на 26.08.24 в 23:14

Локомотив (Пловдив) надигра Септември в "Надежда"

Отборът на Локомотив (Пловдив) победи Септември (София) с 3:2 като гост на стадион „Локомотив“ в София в двубой от шестия кръг на футболната Първа лига. Пловдивчани постигнаха трети успех от шестте си срещи до момента и събраха 10 точки в актива си, докато Септември остава без победа от началото на сезона след пет изиграни двубоя. Четири от..

публикувано на 26.08.24 в 21:13

Италианец спечели втория етап от Обиколката на България

Италианецът Джовани Карбони от отбора на Джей Си Ел Укьо спечели втория етап от Обиколката на България - 108,3 километра от Троян до Казанлък. Карбони се наложи в пряк сблъсък във финалните метри над чеха Якуб Отруба от Ей Ти Ти Инвестмънтс. Двамата успяха да се откъснат от основната група след преминаването на прохода Шипка и по..

публикувано на 26.08.24 в 20:50