Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Локомотив (Сф) преговаря с треньора Иван Колев, засега няма подписан договор

Иван Колев
Снимка: БГНЕС

От Локомотив (Сф) потвърдиха, че водят разговори с треньора Иван Колев, който евентуално да заеме овакантеното място от Радослав Здравков.

"Засега обаче нямаме подписан договор между клуба и специалиста", сподели изпълнителният директор Бойчо Величков.

"Червено-черните" ще играят във Втора лига и през следващия сезон, след като първенството бе преждевременно прекъснато, а отборът заемаше четвъртото място във временното класиране, което бе обявено и за крайно от БФС.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ
Лъчезар Вълчев

Българин е финалист на световно по лека атлетика

Лъчезар Вълчев се класира за финал в тройния скок на световното първенство по лека атлетика за юноши и девойки до 20 години в Лима, Перу. Българинът, който е европейски шампион на троен скок за юноши до 18 години от Йерусалим 2022 и бронзов медалист от Европейско първенство за юноши до 20 години в Йерусалим 2023, зае осмо място в..

публикувано на 27.08.24 в 22:21
Пирин разгроми Етър с хеттрик на Аймен Суда

Пирин разгроми Етър с хеттрик на Аймен Суда

Първенство на България по футбол срещи от 6-ти кръг във Втора лига: Пирин Благоевград - Етър Велико Търново  - 4:1 (2:0) голмайстори: 1:0 Валентин Йосков 18, 4:0 Аймен Суда 22, 88, 90, 4:1 Мартин Николов 90+3 от понеделник: ЦСКА 1948 II - Беласица  - 1:1 Марек Дупница - Ботев Пловдив II  - 4:0 от неделя: ЦСКА-София II..

публикувано на 27.08.24 в 21:24
Българите загубиха с 1:3 от Аржентина

Национали по волейбол отпаднаха в осминафинал на световното

Националният отбор на България по волейбол за юноши до 17 години отпадна в осминафиналите на световното първенство в София. България не успя да се класира след осемте най-добри отбора в света след загуба от Аржентина с 1:3 (14:25, 17:25, 25:15, 23:25) в зала „Левски София“. Така българите продължават в борбата за 9-16-о място. Съставът няма..

публикувано на 27.08.24 в 20:38
Локомотив (Пд) продаде Нтело в Швейцария

Официално: Локомотив (Пд) продаде Нтело в Швейцария

Локомотив (Пловдив) обяви официално изходящия трансфер на Мичи Нтело в швейцарския футболен елит. Белгийският централен нападател ще продължи кариерата си в Ивердон Спорт, а "черно-белите" запазиха и процент при бъдеща продажба на футболиста. Ивердон следеше играча от няколко месеца, но в последните дни форсира трансфера, след като миналия..

публикувано на 27.08.24 в 20:20
Вут Ван Аерт

Белгиец спечели десетия етап в обиколката на Испания

Белгиецът Вут Ван Аерт спечели 10-ия етап от колоездачната обиколка на Испания, след като с финален спринт изпревари Кентен Паше, който завърши на второ място с три секунди изоставане. Белгиецът Ван Аерт и французинът Паше се откъснаха от останалата част от групата 30 км преди края на етапа с дължина от 160 км от Понтеареас до Байона и Ван..

публикувано на 27.08.24 в 20:01
Отборът на Фейенорд

Стачка на полицаи отмени дербито Фейенорд - Аякс

Кметът на Ротердам - Ахмед Абуталеб, отмени мача между Фейенорд и Аякс (Амстердам), насрочен за 1 септември, заради стачка на полицията, съобщи сайтът nu.nl. По-рано полицейският синдикат заяви, че нидерландските органи на реда няма да охраняват мача, тъй като продължават стачките действия с искане за по-достойна схема за пенсиониране...

публикувано на 27.08.24 в 19:58
Петър Куленски посрещна и награди сестрите Габриела и Стефани Стоеви

Кметът на Пазарджик награди сестрите Стефани и Габриела Стоеви

На специална церемония в сградата на Община Пазарджик кметът Петър Куленски посрещна и награди сестрите Габриела и Стефани Стоеви за успешното им представяне на Олимпийските игри в Париж. Състезателките, които достигнаха до четвъртфиналите на двойки и завършиха на пето място, бяха удостоени с парични награди в размер на 1000 лева за всяка,..

публикувано на 27.08.24 в 19:26