Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Каракачанов: ВМРО с ДПС в едно правителство няма да участва

Той очаква нови избори заради „мераци за власт“

| обновено на 04.04.21 в 21:44
Красимир Каракачанов
Снимка: БТА

Нови избори са вероятни поради „мераците за власт“ на политическите лидери. Това допусна лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов.

„За съжаление, може би, ще влезем в ситуация, в която трудно ще се направи правителство и може би ще вървим към нови избори. Дано бъде опровергано“, коментира Каракачанов пред кореспондента на БНР в Плевен Латинка Светозарова. 

„Каквито и комбинации да се правят, ВМРО с ДПС в едно правителство няма да участва“, категоричен беше той. 



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.

Свързани новини

Юлиан Ангелов

ВМРО призовава всички партии, без ДПС, да намерят общ език и да изведат България от кризата

Призоваваме всички партии, без ДПС, да намерят общ език и да направят така, че България бързо да излезе от тази криза. Това заяви в изявление Юлиан Ангелов от ВМРО. „Българските политици трябва да бъдат отговорни и да преглътнат личното си..

обновено на 04.04.21 в 20:47
ВИЖТЕ ОЩЕ
Стефания Батистини и Симоне Траини

Руско наказателно дело срещу италиански журналисти за незаконно преминаване в Курска област

Руската федерална служба за сигурност (ФСБ) съобщи, че е образувала наказателно дело срещу италиански журналисти за незаконно преминаване на границата в Курска област, предаде агенция ТАСС. Според съобщението, Симоне Траини и Стефания Батистини..

публикувано на 17.08.24 в 20:38

Германия спира допълнителната военна помощ за Украйна над планираните 8 млрд. евро

Германия спира да предоставя военна помощ на Украйна, докато не намери нови финанси за нови искания. Досега обещаната помощ обаче ще продължи да се изпълнява. Новината за спирането на военната помощ съобщена от вестник "Франкфуртер Алгемайне..

публикувано на 17.08.24 в 20:23

НС на ПП даде мандат за преговори за явяване с ДБ на предстоящите избори

Националния съвет на ПП "Продължаваме промяната" даде мандат на Изпълнителния съвет да преговаря за явяване на предстоящите парламентарни избори в коалиция с "Демократична България", съобщават от пресцентъра на "Продължаваме промяната". НС на..

публикувано на 17.08.24 в 19:41

Тежка катастрофа на автомагистрала "Хемус" по пътя Варна - Шумен

Катастрофа е станала на Автомагистрала "Хемус" по пътя Варна - Шумен на километър преди бензиностанция ОМВ, съобщават от Областната дирекция на МВР.  По първоначални данни са се ударили два леки автомобила и бус, като бусът се е запалил. Има..

публикувано на 17.08.24 в 19:32

Израел ликвидира командир на "Хизбула" при удар в Южен Ливан

Израелската армия съобщи, че е ликвидирала командир от ливанската шиитска групировка "Хизбула" при въздушен удар в Южен Ливан, близо до крайбрежния град Тир, предаде агенция ДПА. По-рано днес ливанското министерство на здравеопазването съобщи,..

публикувано на 17.08.24 в 19:31

Изгражда се нова детска площадка на атрактивното място "Самолетчето" на входа на Кюстендил

Започна изграждането на нова детска площадка на атрактивно място на входа на Кюстендил. По-възрастните жители помнят, че там имаше ситуиран снет от полети самолет на БГА. От десетилетия обаче площадката е занемарена, обрасла, кътовете за отдих..

публикувано на 17.08.24 в 19:18

Шапката на Индиана Джоунс беше продадена на търг за 630 хил. долара

Шапката, носена от актьора Харисън Форд в една от частите от легендарната поредица Индиана Джоунс, беше продадена на търг в Лос Анджелис за 630 хил. долара, предаде Би Би Си. Кафявата филцова шапка е характерен елемент и неизменна част образа на..

публикувано на 17.08.24 в 18:25