Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Националният отбор по волейбол на България за девойки под 18 години загуби от Русия

Националният отбор по волейбол на България за девойки под 18 години
Снимка: bgvolleyball.com

Националният отбор по волейбол  на България за девойки под 18 години загуби и втората си среща на световното първенство в Дуранго (Мексико). 

Българките, водени от Атанас Петров, отстъпиха на Русия с 0:3 (9:25, 13:25, 17:25,) в мач от предварителна група D на турнира.

Тази нощ волейболистките ни ще имат за съперник тима на Словакия.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ

СДВР издирва вандалите изпочупили залата на ЦСКА, грози ги до 5 г. затвор

Столичната дирекция на вътрешните работи  се сезира и издирва вандалите, които изпочупиха в неделя вечерта прозорците на залата на клуба по спортна гимнастика ЦСКА.  Вече е образувано досъдебно производство, а ако извършителите бъдат установени, те ще бъдат подведени под отговорност по чл. 216 от Наказателния кодекс, според които ги грози до 5..

публикувано на 27.08.24 в 15:01
Национален отбор на България по спортна аеробика

Над 560 състезатели от 25 държави със заявка в МТ по спортна аеробика в Пловдив

Над 560 състезатели ще участват в 15-о издание на международния турнир по спортна аеробика "PLOVDIV CUP AEROBICS OPEN" за деца, юноши и девойки, мъже и жени, което ще се проведе от 30 август до 1 септември в Пловдив. Надпреварата се организира от спортен клуб "Аеробика-АМД", с подкрепата на Община Пловдив и на Съюза по аеробика България с председател..

публикувано на 27.08.24 в 12:38

Ювентус оглави класирането

Ювентус разгроми Верона с 3:0 на "Марк Антонио Бентегоди" в последния мач от втория кръг на Серия "А".  Първото попадение реализира Душан Влахович в 28-ата минута, в 39-ата се разписа защитникът Никола Савона, а след почивката Влахович беше точен от и от дузпа.  По този начин отборът на Тиаго Мота единствен е със стопроцентов актив от 6 точки и..

публикувано на 27.08.24 в 06:47
Виктория Томова

Виктория Томова отпадна на старта на US Open

Виктория Томова отпадна в първия кръг на Откритото първенство на САЩ.  Тя отстъпи със 7:6, 0:6, 5:7 срещу рускинята Екатерина Александрова, 31-ва в световната ранглиста. Началото беше чудесно за Томова. Първият сет беше решен след тайбрек, в който Вики показа хладнокръвие и направи няколко перфектни отигравания. Вторият започна катастрофално за..

публикувано на 27.08.24 в 06:16

Черно море отнесе Крумовград с 3:0

Черно море победи с 3:0 Крумовград в мач от 6-ия кръг на първенството на България по футбол. С успеха си Черно море вече има 13 точки в актива след четири успеха, едно равенство и едно поражение. „Моряците“ излизат на второ място във временното класиране, с едно попадение по-добра голова разлика от третия – градския съперник Спартак 1918..

публикувано на 26.08.24 в 23:14

Локомотив (Пловдив) надигра Септември в "Надежда"

Отборът на Локомотив (Пловдив) победи Септември (София) с 3:2 като гост на стадион „Локомотив“ в София в двубой от шестия кръг на футболната Първа лига. Пловдивчани постигнаха трети успех от шестте си срещи до момента и събраха 10 точки в актива си, докато Септември остава без победа от началото на сезона след пет изиграни двубоя. Четири от..

публикувано на 26.08.24 в 21:13

Италианец спечели втория етап от Обиколката на България

Италианецът Джовани Карбони от отбора на Джей Си Ел Укьо спечели втория етап от Обиколката на България - 108,3 километра от Троян до Казанлък. Карбони се наложи в пряк сблъсък във финалните метри над чеха Якуб Отруба от Ей Ти Ти Инвестмънтс. Двамата успяха да се откъснат от основната група след преминаването на прохода Шипка и по..

публикувано на 26.08.24 в 20:50