Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ЦСКА София с остра атака спрямо Боби Михайлов

Снимка: cska.bg

От ЦСКА София обявиха, че изпълнителният директор на клуба Филип Филипов ще продължи да изпълнява своята дейност (б.р. "като градинар в Борисовата градина", цитат от клубния сайт) въпреки че бе наказан с изваждане от футбола за една година от Дисциплинарната комисия към БФС. Филипов бе санкциониран заради участието си в конгреса, организиран от Димитър Бербатов в края на миналата седмица.

"Червените" също така бяха глобени с 15 000 лева, а от "Българска армия" отговориха с остра атака към президента на БФС Борислав Михайлов. 

Ето какво написаха в сайта си "червените", публикуваме го без редакторска намеса:

"Възкресилият се оставкаджия от БФС отново извади кинжал на любимия ни ЦСКА! Персонажът, който погази куп закони и влезе в световната футболна история като единствения допълзял отново до поста си след 18-месечна оставка, пак го раздава морален типаж. И пак иска пари – 15 000 лева глоба за ЦСКА, защото клубът има мнение, различно от делиорманското ехо. Вечната Амбър пак иска да прибира. И заплашва нашия клуб с изхвърляне от елита. Пиеска на абсурда, която в Бояна веднъж вече играха и така съвсем обезсмислиха родното вторанство.

Без ЦСКА няма как да оправдавате слугинажа си, г-н Оставка! Няма да има защо кукловодът ви Хегемон Десети да ви дава каквото и да било. Така че не хвърляйте отново прах в обществото. И без това БГ футболът тотално се лута в мъглата, която вашето т.н. управление спусна над всички клубове без един. Не ни пробутвайте и стария номер с КЕШай вместо Бата(ка) като шеф на съдиите. Феновете знаят кой плаща и кой и защо само пие шампанско! 

ЦСКА не застава зад никого, а подкрепя каузи, каквито смята за правилни! Наред с много други клубове! Филип Филипов ще продължи да върши своята сегашна работа с официалната длъжност градинар на Борисовата градина! Там нито г-н Оставка, нито Хегемон Х ще имат власт да го махнат. Но ако все пак в неприкритата си злоба успеят, ще му намерим друга длъжност! Ние ценим парите, но повече от тях държим на авторитета на служителите си.

Затова казваме „Наздраве“ на „въздържател“ номер 1 от Бояна с едни 15 000 лева от ЦСКА. И дано не забравите, неуважаеми господа погребални агенти, да почерпите като за помен и КЕШай! Работа ви върши все пак. Нищо че е кукла на конци! И накрая – приятно изкарване в Катар! Там ще видите поне къде пак не заведохте националите за цялото ви порочно управление. Но няма страшно – поне сте с 15 000 лева напред в пътуването назад", пишат от ЦСКА София.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ
ЦСКА София - Хебър

ЦСКА София надигра Хебър, Чорбаджийски с дебютен гол

ЦСКА София постигна първа победа за сезона в Първа футболна лига след комфортен домакински успех с 3:1 срещу Хебър (Пазарджик). Станислав Шопов и Марселино Кареасо се разписаха преди почивката, а през втората част Георги Чорбаджийски вкара първия си гол с червената фланелка в елита. Почетен гол за Хебър отбеляза Набил Макни. "Червените" диктуваха..

публикувано на 27.07.24 в 21:06
Макс Верстапен

Верстапен спечели квалификация за място в Белгия, но Льоклер потегля първи

Макс Верстапен беше най-бърз в квалификацията за място преди неделния старт от световния шампионат по автомобилизъм във Формула 1 - "За голямата награда на Белгия", но заради наказание ще започне с 10 места назад в стартовата решетка. От първа позиция ще стартира Шарл Льоклер. Пилотът на Ред Бул направи най-бърза обиколка на пистата "Спа", дължа..

публикувано на 27.07.24 в 20:02
Станимира Петрова

Станимира Петрова започва срещу световната шампионка в Париж

Станимира Петрова ще срещне в осминафиналите на олимпийския турнир по бокс в Париж действащата световна шампионка и бронзова медалистка от Игрите в Токио 2020 Хуан Сяо-вън (Тайван). Поставената под номер 1 в категория 54 килограма българка, световна шампионка от Джеджу 2014, двукратна континентална шампионка и двукратна златна медалистка от..

публикувано на 27.07.24 в 19:55
Радослав Росенов

Въпреки аркада, Радослав Росенов стартира с успех на олимпийския турнир по бокс

Радослав Росенов започна с победа участието си на Олимпийските игри в Париж. В категория 63,5 килограма националът победи с пълно съдийско единодушие  - 29:28, 30:27, 30:27, 30:27, 30:27, бронзовия медалист от световното първенство през 2024 година Баходур Усмонов от Таджикистан. Росенов, който е трикратен носител на купа "Странджа", имаше..

публикувано на 27.07.24 в 19:01
Антоанета Костадинова

Антоанета Костадинова 16-а на 10 метра пистолет на Игрите

Олимпийската вицешампионка от Токио 2020 Антоанета Костадинова се класира на 16-о място в дисциплината 10 метра пистолет на олимпийския турнир по спортна стрелба, който се състоя в Шатору. Костадинова завърши квалификациите с 573 точки (95, 94, 99, 97, 94, 94). В пресявките стартираха 44 състезателки.  Българката, чиято подготовка за Игрите..

публикувано на 27.07.24 в 17:40
Габриела и Стефани Стоеви

Габриела и Стефани Стоеви започнаха с победа в Париж

Трикратните европейски шампионки по бадминтон на двойки жени Стефани Стоева и Габриела Стоева стартираха с победа на Олимпийските игри в Париж. В първия си мач от втора група те надиграха Нга Тин Еюн и Пюй Лам Еюн (Хонконг) с 21:11, 21:23, 21:15 за 75 минути. Двубоят беше наблюдаван от президента на Република България Румен Радев и съпругата му..

публикувано на 27.07.24 в 17:34
Десислава Ангелова

Десислава Ангелова четвъртфиналистка на скиф в Париж

Десислава Ангелова се класира за четвъртфиналите на скиф на турнира по гребане на олимпийските игри в Париж. 26-годишната Ангелова направи успешен олимпийски дебют, като преодоля дистанцията от 2000 метра с контролирано гребане и второ време за 7:42.73 минути в предпоследната пета серия. Тя беше изпреварена само от европейската вицешампионка..

публикувано на 27.07.24 в 16:00