Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ЦСКА 1948 отстъпи и пред Панатинайкос (резултати от контролите)

Снимка: ЦСКА 1948

ЦСКА 1948 загуби от вицешампиона на Гърция Панатинайкос с 0:1 в контролна среща в Австрия. 

Димитрис Калоскамис донесе победата на гръцкия гранд в 40-ата минута, вкарвайки отблизо топката след центриране отдясно. 

Атанас Рибарски заложи на трима национали на България в своята стартова единайсеторка - Даниел Наумов, Симеон Петров и Ивайло Чочев. През второто полувреме в игра се появиха Георги Русев и Радослав Кирилов.

ЦСКА 1948 приключва летния си лагер в Словения (контролите бяха играни в Австрия) с негативен баланс - една победа срещу Сепси, едно равенство срещу Марибор и две загуби (от Динамо Загреб и днешната от Панатинайкос). Последната контрола преди старта на Първа лига е срещу гръцкия Арис в Солун.

Резултати от останалите контроли на елитните ни отбори: Дунав - Черно море 2:1, Хебър - Вихрен 2:1, Етър - Берое 2:1, Локомотив София - Струмска слава 3:1, Пирин Благоевград - Арда 0:1, Черно море - Добруджа 0:0.

По публикацията работи: Владислав Стоянов


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Младежките национали загубиха от Германия с дузпа

Националният отбор на България за младежи до 21 години отстъпи с 1:2 пред Германия в предпоследния си мач от квалификациите за европейското първенство през 2025 година в Словакия. Успехът осигури на германците първото място в група "D" с 25 точки, а с това и автоматично класиране за шампионата на Стария континент за седми пореден път...

публикувано на 11.10.24 в 21:11

Илиан Илиев предупреди: Люксембург не е случаен отбор

Селекционерът на България Илиан Илиев показа уважение към тима на Люксембург преди двубоя между двата тима в турнира Лига на нациите. Наставникът на "лъвовете" предупреди, че противникът "не е случаен". Селекциите на двете страни се изправят една срещу друга утре от 19:00 часа на стадион "Христо Ботев" в Пловдив в трети мач от група 3 в..

публикувано на 11.10.24 в 17:49

Левски вкара 4 гола на Хебър в контрола

Левски победи Хебър с 4:0 в контролна футболна среща под дъжда на стадион "Георги Аспарухов". Местафа Сангаре, Клемент Икена и завърналият се в игра след дълго възстановяване Илиян Стефанов с две попадения донесоха заслужената победа на "сините". Крайният бранител от школата Мартин Пасалидис започна като титуляр за домакините, които имаха..

публикувано на 11.10.24 в 17:47

Спектакълът „Шампионите“ – последното шоу на Нешка Робева

На 12 декември в зала 1 на Националния дворец на културата легендарната треньорка Нешка Робева ще представи спектакъла „Шампионите“. Това ще е последното шоуто, което именитата българка ще постави в живота си. „Шоуто е се казва „Шампионите“, това са шампионите по аеробика, естетическа гимнастика, акробатика, мажоретките, които правят един нов,..

публикувано на 11.10.24 в 16:46
Наско Сираков

Наско Сираков: Израснал съм с мисълта да стъпя на терена, на който е играл Гунди

"Гунди не е само футболна, не е само спортна, той е историческа фигура за България, особено за синята общност. Аз съм израснал с мисълта евентуално да мога да стъпя на терена, на който е играл Гунди". Това обяви голмайстор номер 1 в историята на Левски Наско Сираков относно най-голямата легенда на "сините" Георги Аспарухов. Ден след премиерата на филма..

публикувано на 10.10.24 в 19:31
Левски - ЦСКА София

В петък пускат билетите за Левски - ЦСКА София на цени между 15 и 25 лв.

В петък, 11 октомври, в 12:00 часа в продажба ще бъдат пуснати билетите за двубоя от 8-ия кръг на Първа лига срещу ЦСКА София, обявиха домакините на мача от Левски. Те ще бъдат налични както на каса пред официалния магазин в Сектор "А" на стадион "Георги Аспарухов", така и в мрежата на Ивентим. Мачът е на 19 октомври, събота, от 15:45 часа на..

публикувано на 10.10.24 в 19:27

Васил Етрополски очаква изборни хватки във фехтовката

Легендата в българската фехтовка Васил Етрополски представи екипа си и програмата си, с която се кандидатира за президентския пост в Българската федерация по фехтовка, като Изборното събрание - по негови думи - трябва да бъде проведено на 17 декември в Министерството на младежта и спорта. Той обяви желанието си преди месец , а днес разказа в..

публикувано на 10.10.24 в 17:09