Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Радостин Кишишев се раздели с Ботев (Пд)

Радостин Кишишев
Снимка: БГНЕС

Радостин Кишишев вече не е част от Ботев (Пловдив), съобщиха от футболния клуб. Бившият национален състезател на България изпълняваше ролята на административен директор на “канарчетата”, но двете страни са прекратили взаимоотношенията си по взаимно съгласие.

“Клубът изразява своите благодарности за професионализма и отношението и му пожелава бъдещи успехи”, написаха от Ботев (Пловдив).

Радостин Кишишев бе част от “жълто-черните” от месец август 2023 година.


По публикацията работи: Илиян Христов


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ
Олимпиакос

Олимпиакос спечели турнира за Лигата на конференциите

Голмайсторът на турнира Аюб Ел Кааби се разписа в 116-ата минута и Олимпиакос победи с 1:0 италианския Фиорентина във финала на турнира за Лигата на конференциите по футбол. Това бе първи значим международен трофей за гръцкия клуб, който в богатата си история има рекордните 47 титли от местното първенство и 28 купи на страната. Олимпиакос,..

публикувано на 30.05.24 в 05:59

България с дебютна победа в Лигата на нациите

България записа първата си победа в Лигата на нациите по волейбол при жените през настоящия сезон.  В петия си мач от турнира българките, водени от селекционера Лоренцо Мичели, победиха много трудно и драматично след обрат с 3:2 (25:23, 20:25, 24:26, 25:21, 15:13) срещу Република Корея.   В Арлингтън (САЩ) българският тобор започна в състав: Петя..

публикувано на 29.05.24 в 22:04
Адриан Андреев

Адриан Андреев се класира на четвъртфиналите на турнира във Виченца

Адриан Андреев преодоля втория кръг на турнира по тенис във Виченца (Италия) с победа с 6:3, 6:3 срещу поставения под номер 6 аржентинец Дженаро Оливиери. Двубоят на българския национал продължи 90 минути. Турнирът на клей от сериите "Чаланджър" във Виченца е с общ награден фонд от близо 75 хиляди евро. С класирането си на четвъртфиналите Андреев си..

публикувано на 29.05.24 в 21:22

Мачовете на Григор Димитров и Виктория Томова от втория кръг на "Ролан Гарос" бяха отложени

Мачовете на Григор Димитров и Виктория Томова на Откритото първенство по тенис на Франция, както и всички двубои на откритите кортове бяха отложени за утре. Причината бе проливният дъжд и лошото време в Париж. Срещи се играха само на двата закрити корта - “Филип Шатрие” и “Сюзан Ланглен”.

публикувано на 29.05.24 в 20:23
Венсан Компани

Венсан Компани бе назначен за старши треньор на Байерн Мюнхен

Венсан Компани бе назначен за старши треньор на Байерн Мюнхен с договор за три години, съобщават от германския футболен клуб, цитирани от ДПА. 38-годишният белгиец ще замени на поста Томас Тухел, който бе освободен след нулевия сезон на баварците. През последните две години Компани беше начело на английския Бърнли, с който изпадна от Висшата лига...

публикувано на 29.05.24 в 19:59

Световната купа по сноуборд се завръща в Банско с два паралелни гигантски слалома

Световната купа по сноуборд ще се завърне в Банско през сезон 2024/2025, потвърждават от Международната федерация по ски и сноуборд (FIS) с излизането на официалния състезателен календар.  Българският зимен курорт ще приеме два паралелни гигантски слалома на 18 и 19 януари през следващата година. За Банско това ще бъде четвърто домакинство на стартове..

публикувано на 29.05.24 в 19:46
Виктория Азаренка

Виктория Азаренка с експресен успех в Париж

Бившата водачка в световната ранглиста по тенис при жените Виктория Азаренка постигна категорична победа с 6:1, 6:0 над аржентинката Надя Подороска в мач от първия кръг на "Ролан Гарос". Срещата, която противопостави две бивши полуфиналистки в Париж, премина изцяло под диктовката на белорускинята. Тя пое инициативата още в началото на мача,..

публикувано на 29.05.24 в 06:41