БФС наказа сурово ЦСКА София за прекъснатия мач

Дисциплинарната комисия на БФС наказа ЦСКА София с пет мача без публика, като два от тях са заменени със затваряне на сектор "Г" и глоби в общ размер 34 300 лева за провиненията на привържениците на отбора в баража за Европа срещу ЦСКА 1948. Два мача без..

публикувано на 10.06.24 в 18:50
Национална спортна академия

В НСА „Васил Левски“ започна приемът на кандидатстудентските документи

В Национална спортна академия „Васил Левски“ започна приемът на кандидатстудентски документи, който ще продължи от 10 юни до 3 юли. Кандидат-студентите могат да подадат документите си по най-удобния за тях начин - онлайн, в Ректората на НСА или в..

публикувано на 10.06.24 в 17:21
Мартин Чой

Мартин Чой и съотборниците му в MACO Racing влязоха в Топ 10 на СШ по мотоциклетизъм за издръжливост

Мартин Чой и неговите съотборници в MACO Racing с мотоциклет на Ямаха завършиха на девето място в клас "Супербайк" от втория кръг на световния шампионат по мотоциклетизъм да и здръжливост -  "8 часа на Спа".  Чой, Кристофер Бергман (Швеция) и..

публикувано на 10.06.24 в 17:10
Ксения Момчилова

Ксения Момчилова с титлата от първенството на Словакия по гимнастически паркур

Ксения Момчилова спечели Откритото първенство на Словакия по гимнастически паркур. Състезателката на Делян Димитров отново показа качества и триумфира в надпреварата при жените, след като изпревари Бара Крачмарова (Чехия) и представителката на домакините..

публикувано на 10.06.24 в 06:51
Франция - Канада

Франция не успя да вкара на Канада, Италия с минимална победа

Отборите на Франция и Канада не успяха да си вкарат гол и завършиха при нулево равенство в приятелски мач, игран в Бордо. За "петлите" това бе генерална репетиция преди началото на Европейското първенство. Контролата бе последна и за Канада преди старта..

публикувано на 10.06.24 в 06:08
Александра Начева изпусна медала в шестия опит.

Александра Начева остана на крачка от медала

Александра Начева записа лично постижение и остана на крачка от това да донесе първи медал за България от европейското първенство по лека атлетика в Рим. 22-годишната Начева завърши четвърта във финала на троен скок при жените. Тя постигна 14,35..

публикувано на 09.06.24 в 23:52
Мирела Демирева

Мирела Демирева остана четвърта в Рим

Олимпийската вицешампионка и двукратна сребърна медалистка от европейски първенства Мирела Демирева завърши на четвърто място в скока на височина от континенталния шампионат по лека атлетика в Рим, а украинката Ярослава Магучих защити очаквано титлата..

публикувано на 09.06.24 в 23:15
Макс Верстапен

Макс Верстапен триумфира в Гран При на Канада

Нидерландският пилот на Ред Бул Макс Верстапен записа шестата си победа за сезона във Формула 1, след като спечели състезанието за Голямата награда на Канада. Ландо Норис с Макларън, а Джордж Ръсъл с Мерцедес е трети. Той направи отличен старт..

публикувано на 09.06.24 в 23:12
Карлос Алкарас

Карлос Алкарас спечели „Ролан Гарос“

Испанецът Карлос Алкарас спечели за първи път в кариерата си титлата от Откритото първенство на Франция по тенис при мъжете. Във финала в Париж той победи германеца Александър Зверев с 6:3, 2:6, 5:7, 6:1, 6:2 след 4 часа и 20 минути игра. Така..

публикувано на 09.06.24 в 20:42
Коко Гоф (вляво) и Катержина Синякова спечелиха титлата на двойки жени

Гоф и Синякова взеха титлата на двойки в Париж

Американката Коко Гоф и чехкинята Катержина Синякова спечелиха титлата при женските двойки на Откритото първенство на Франция по тенис. Във финала поставените под номер 5 в схемата Гоф и Синякова победиха италианките Сара Ерани и Джазмин Паолини..

публикувано на 09.06.24 в 16:48