Яник Синер

Яник Синер се класира за осминафиналите на тенис турнира в Мадрид

Най-добрият италиански тенисист в момента Яник Синер, който е водач на схемата на турнира от сериите "Мастърс" в Мадрид с награден фонд 7 877 020 евро, продължи без проблем към осминафиналите след успех над руснака Павел Котов с 6:2, 7:5 за малко по-малко..

публикувано на 30.04.24 в 08:04
Дженоа

Дженоа с категорична победа срещу Каляри

Отборът на Дженоа се наложи над Каляри с 3:0 в закриващия мач от 34-ия кръг на италианската Серия А. Тимът от Генуа си осигури успеха още преди почивката, като норвежецът Мортен Торсби откри резултата в 17-ата минута, а датчанинът Мортен Френдруп направи..

публикувано на 30.04.24 в 07:49
Баварците ще разчитат отново на головите умения на Хари Кейн (в средата)

Байерн и Реал откриват полуфиналната фаза в Шампионска лига

С мача между Байерн (Мюнхен) и Реал (Мадрид) тази вечер от 22 часа, ще бъде даден старт на полуфиналната фаза в Шампионската лигапо футбол. Двата колоса на европейския клубен футбол ще се изправят един срещу друг в първи мач от 1/2-финалите на „Алианц..

публикувано на 30.04.24 в 06:15
Роберт Левандовски

Барселона обърна десет от Валенсия с хеттрик на Левандовски

Барселона постигна успех последния мач от 33-ия кръг в испанската Ла Лига, след като успя да обърне Валенсия от 1:2 до 4:2.  Валенсианци играха през цялото второто полувреме с човек по-малко,  след като вратарят Георги Мамардашвили беше изгонен с директен..

публикувано на 30.04.24 в 06:08
Боряна Калейн (в средата), София Рафаели и Стилияна Николова

България с най-доброто на еврокупата по художествена гимнастика в Баку

Европейските "звезди" са готови да блеснат на първата европейска купа по художествена гимнастика. 37 нации от цял ​​свят се отправят към азербайджанската столица, Баку, за да се състезават в първата европейска купа по художествена гимнастика. България..

публикувано на 29.04.24 в 19:38
Екатерина Стратиева и Георги Аврамов

Екатерина Стратиева: Тази година планираме да участваме във всички асфалтови рали от европейския шампионат

Трикратната европейска шампионка Екатерина Стратиева се завръща в шампионата на Стария континент този сезон, като първото й участие ще е в рали “Канарски острови” . Стратиева и навигатор й Георги Аврамов вече на Островите и се подготвят за..

публикувано на 29.04.24 в 19:13

Българска организация с престижна европейска награда в категория “Спорт за мир”

Българската неправителствена организация “Чемпиънс Фактори” получи престижна европейска награда. Отличието беше връчено по време на церемонията #BeActiveAwards на Европейския спортен форум в Белгия и е в категория “Спорт за мир”. Журито оцени високо..

публикувано на 29.04.24 в 18:09
Георги Иванов

Президентът на БФС Георги Иванов: Промените вече започнаха

Президентът на Българския футболен съюз Георги Иванов беше специален гост по закриване на третия детски футболен турнир “Пиринска Бундеслига” в Благоевград. Иванов застана пред медиите, където освен за турнира говори и за идеята да има две Втори лига...

публикувано на 29.04.24 в 17:40
Давид Иванов

Давид Иванов: Европейското е най-доброто състезание в кариерата ми до сега

„Това е най-доброто състезание, което някога съм правил. Натрупах много опит, но и се забавлявах. Нова е голяма стъпка напред. Много съм доволен. Не успях да направя както трябва финала на успоредка, можеше и малко повече трудност в изпълнението..

публикувано на 29.04.24 в 17:24

ВК Нефтохимик привлече френски национал

Волейболният Нефтохимик, който отстъпи титлата на Левски през този сезон, продължава с ударната си селекция, информира БТА. Част от новия отбор на Нефтохимик за сезон 2024/25 ще бъде френският посрещач Франсоа Ребейрол, съобщиха от бургаския клуб...

публикувано на 29.04.24 в 13:46