Eмисия новини
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Битият младеж до НДК е осъждан и регистриран за наркотици, кражби и грабежи


Битият от охранител младеж до НДК в София има 144 заявителски материала, той е осъждан, регистриран е за наркотици, кражби и грабежи. Срещу приятеля му има 45 заявителски материала. Инцидентът бе записан от случаен минувач и качен в интернет. На него се вижда как 4-ма охранители с униформи са обградили двамата младежи и гард удря единия от тях. Ето какво съобщи пред БНР Теменужка Капчина, началник на 4-то РУП в София:

Двамата са добри познайници. Този, който твърди, че е битият, има 144 заявителски материала срещу него. Съден е нееднократно, лишаван е от свобода. Има и притежание на наркотици, кражби, опасен рецидив. Има хулигански прояви, унищожаване и повреждане. Другият е с по-малко прояви, 45. Той също има кражби, грабежи, унищожаване и повреждане. Последно през декември миналата година има проникване в чуждо жилище в района на Шесто управление.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!  
Акцентите от деня са и в нашата Фейсбук страница. Последвайте ни. За да проследявате всичко най-важно в сферата на културата, присъединете се към групата БНР Култура.