Eмисия новини
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Меломани от цялата страна събира Ловеч на започващия днес Love Change Music Festival

Снимка: Цецо Папазов

Бившата казарма в Ловеч ще събере меломани от цялата страна в рамките на започващия днес Love Change Music Festival. Британската трип-хоп сензация Morcheeba ще бъде кулминацията в първия ден от музикалното събитие. Фестивалът обещава още и вълнуващи срещи с родни звезди като Рут Колева и група "Мастило"


В парка на бившата казарма в центъра на града ще бъде обособена и зона за продажба на фен-артикули, посочи заместник-кметът Венцислав Христов
Ще има уърк-шоп за деца. Тези, които желаят, могат да пояздят и коне преди концерта. Запазихме палатковия лагер. Всеки, който влиза, ще бъде с гривна. Няма да бъдат допускани лица в нетревзо състояние и внасянето какъвто и да било алкохол отвън.

Заради музикалния фестивал от 14.00 до 24.00 часа ще бъде ограничено движението за автомобили по част от централния булевард "България" и някои от улиците около бившата казарма.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!  
Акцентите от деня са и в нашата Фейсбук страница. Последвайте ни. За да проследявате всичко най-важно в сферата на културата, присъединете се към групата БНР Култура.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Балет "Арабеск" представя първата си за сезона премиера под заглавието "Вива ла класика"

Тази вечер трупата на балет "Арабеск" ще представи на сцената на Музикалния театър първата си за сезона премиера - три танцови миниатюри, обединени от заглавието "Вива ла класика". Заглавието подсказва посоката, в която се насочва "Арабеск". Три заглавия от големия класически репертоар - "Лебедово езеро" от Чайковски, "Дон Кихот" от Рихард Щраус и..

публикувано на 14.11.13 в 11:14