Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

Кариерна промяна от любов към себе си

БНР Новини
Отдясно наляво: Лили Георгиева, Велина Драгийска, Ива Дойчинова и Гергана Желева

Кариерата ти е в застой и това не е провал, нито повод за съжаление. Застоят е начин да стигнеш до себе си и да разбереш точно какво искаш - това сподели бившият маркетинг специалист в голяма компания, а сега "ангел" за начинаещ малък и среден бизнес Гергана Желева. 

Ако твоите лични критерии за успех противоречат на корпоративните или обществено приетите - избери своите - от опит споделя Велина Драгийска, върнала се в България за да подкрепя социалното предприемачество.

Един от водещите на "Нашият ден" Любомира Константинова провери пред консултанта по личен брандинг Лили Георгиева дали продължителният път в една посока и без промяна е верен. Повод за разговора стана настолната книга "Кариерна промяна от любов към себе си" на Лили Георгиева. Дискусията можете да проследите в звуковия файл. 
Акцентите от деня са и в нашата Фейсбук страница. Последвайте ни. За да проследявате всичко най-важно в сферата на културата, присъединете се към групата БНР Култура.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Земеделските производители настояват да бъде спрян безмитният внос на селскостопански стоки от Украйна

Защо зърнопроизводителите отново протестират? Не е ли достатъчна помощта, която беше отпусната от ЕС за подкрепа на селскостопанските производители във връзка с войната в Украйна? По данни на  Националната асоциация на зърнопроизводителите в България  всяка година у нас се произвеждат около два милиона тона слънчоглед, а до момента са продадени не..

публикувано на 30.03.23 в 12:25

Семинар за дигитализацията и развитието на изкуствения интелект започва във Варна

В утрешния 31 март Катедра “Информатика“ при Икономическия университет – Варна организира научен семинар на тема “Дигитализация, големи данни, изкуствен интелект“. Началото на семинара е в 11:00 часа и ще се провежда в хибриден вариант. Събитието се провежда в рамките на проект “Дигитализация на икономиката в средата на големи данни“...

публикувано на 30.03.23 в 11:22

Диджей дуото Sugar DJs направи ремикс на една от най-обичаните песни на Innerglow (видео)

Innerglow и Sugar DJs ви канят в клуб Gramophone на диджей парти промо на новия ремикс на Start Over! Диджей дуото Sugar DJs направи ремикс на една от най-обичаните песни на Innerglow и на 31 март той ще излезе официално.  Песента е част от дебютния албум на Innerglow, който излиза в края на 2021 г. Вижте повече за събитието

публикувано на 30.03.23 в 09:07

Защо е важно да се прави редовен скрининг на детското зрение?

Всяко четвърто дете има проблем със зрението . Най-често се оказва, че е късогледо и има нужда от очила. Това показват първоначалните данни от кампанията за безплатни очни прегледи на ученици от 1-ви клас, която стартира през февруари 2023 г. Това е мащабно профилактично изследване на всички първокласници на територията на Столична община. До..

публикувано на 30.03.23 в 08:10
Преглед за рак на кожата

Какво трябва да знаем за онкологичните кожни заболявания?

Около 630 българи годишно се разболяват от меланом на кожата , а над 25% от тях умират заради късно поставяне на диагнозата.  Заболяването засяга най-често хората около 70-годишна възраст , но вече се среща в юношеска и в детска възраст.  "Злокачественият меланом е най-злокачественият тумор при човека . Той произхожда от пигментните клетки",..

публикувано на 29.03.23 в 16:20