Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

Кариерна промяна от любов към себе си

БНР Новини
Отдясно наляво: Лили Георгиева, Велина Драгийска, Ива Дойчинова и Гергана Желева

Кариерата ти е в застой и това не е провал, нито повод за съжаление. Застоят е начин да стигнеш до себе си и да разбереш точно какво искаш - това сподели бившият маркетинг специалист в голяма компания, а сега "ангел" за начинаещ малък и среден бизнес Гергана Желева. 

Ако твоите лични критерии за успех противоречат на корпоративните или обществено приетите - избери своите - от опит споделя Велина Драгийска, върнала се в България за да подкрепя социалното предприемачество.

Един от водещите на "Нашият ден" Любомира Константинова провери пред консултанта по личен брандинг Лили Георгиева дали продължителният път в една посока и без промяна е верен. Повод за разговора стана настолната книга "Кариерна промяна от любов към себе си" на Лили Георгиева. Дискусията можете да проследите в звуковия файл. 
Акцентите от деня са и в нашата Фейсбук страница. Последвайте ни. За да проследявате всичко най-важно в сферата на културата, присъединете се към групата БНР Култура.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Месеци след премиерата: “Петя на моята Петя“ се приема със същата емоция

Месеци след премиерата на филма “Петя на моята Петя“ – продължава ли емоция при прожекцията на филма в европейските киносалони? Премиерата беше свързана с отбелязването през 2022 г. на 60-годишнината от рождението на забележителната Петя Дубарова, оставила ярка следа в българската поезия със своя младежки устрем и непримиримост спрямо..

обновено на 25.05.22 в 13:16

25 май – Международен ден на безследно изчезналите деца

25 май се чества по инициатива на Европейската федерация на безследно изчезналите деца и децата жертви на сексуално насилие. От 2003 г. на този ден светът демонстрира съпричастност с близките на изчезнали и отвлечени деца. България се включва за първи път през 2010 г. в отбелязването на Международния ден на безследно изчезналите деца,..

публикувано на 25.05.22 в 09:23
Гриша Островски

Спомен за Гриша Островски

На днешния 25 май през 1918 г. е роден режисьорът Гриша Островски, една от ярките личностите в българското кино и театър. Днес той щеше да навърши 104 години. Негови са филмите "Отклонение", "Мъже в командировка", "Петимата от "Моби Дик", "Герловска история". Той е един от първите режисьори на Сатиричния театър . Гриша Островски е..

публикувано на 25.05.22 в 09:02

Планова техническа профилактика на 25 май

На 25 май ще бъде извършена планова техническа профилактика от 9 до 17 часа на предавателите на ултракъси вълни ГАБРОВО 4 на честота 103.2 MHz, КУРУТМАН 4 на честота 91.8 MHz (за района на Благоевград), ЛОМ 4 на честота 87.6 MHz и РАЗЛОГ 4 на честота 101.7 MHz, излъчващи програма "Хоризонт“; ГАБРОВО 5 на честота 95.4 MHz и РАЗЛОГ 5 на честота 89.1 MHz,..

публикувано на 25.05.22 в 06:00

Ученици създадоха интерактивна карта на училищата с името на братята Кирил и Методий

Интерактивна карта с действащите училища на територията на страната, които носят името на светите братя Кирил и Методий, създадоха ученици от едноименното пловдивско средно училище. По инициатива на ръководството и педагогическите специалисти ученици от VII и X клас изработиха карта, от която става ясно, че от всички 2368 училища 10% носят..

публикувано на 24.05.22 в 13:22