Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

извамредно ем склузивно ем тервю с котаракад румен

БНР Новини

Така може да си позволи да пише само една котка, макар че… интернет съдържа образци, доказващи, че и „вишото образувание“ не е гаранция за сносен правопис. За две години активно творчество във фейсбук котаракът Румен завоюва сърцата на хиляди почитатели. Вярно, че любителите на котки са безчет, но не може да се отрече ярката творческа индивидуалност и завладяващото перо на безподобния Румен, които разтапят сърцата и на не дотам влюбените в котешкия род. 

Ако още не сте попадали на страницата му или не сте чели вече публикуваните му две книги – проза и поезия, не си мислете, че става дума за някакви сладникаво-пухкави глезотии. Нищо подобно, от висотата на чувството си за величие и съвършенство, въпросният котарак и за миг не отстъпва от безкомпромисния егоцентризъм и непоклатима самовлюбеност, от висотата на които се произнася по всякакви теми и твори за радост на човечеството. 

Как се интервюира котарак? 

Чуйте от Наталия Атанасова, лична хигиенистка, секретарка и асистент на Негово късокосместо величество.


 
Акцентите от деня са и в нашата Фейсбук страница. Последвайте ни. За да проследявате всичко най-важно в сферата на културата, присъединете се към групата БНР Култура.