Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Борисов: Европейската гранична полиция ще стартира от България на 6-и октомври

Снимка: БГНЕС

Европейската гранична полиция ще стартира от България на 6-и октомври, съобщи премиерът Бойко Борисов
Заради, именно, най-доброто справяне от Гърция, Италия, България, Финландия, крайните държави, които са в ЕС, на 6 октомври, на нашата граница с комисарите, може би и Доналд Туск след Щатите ще дойде задължително да видим след ООН, кога точно ще дойде, европейската гранична полиция ще стартира от България.
Премиерът допълни, че на срещата в Братислава е получил подкрепата на всички европейски лидери и само за ден са били одобрени апликационните форми за финансовата помощ за България.
Борисов коментира и вероятното издигане на кандидатурата на Ахмед Доган за президент като достойна и отговорна партийна позиция. 
Представете си, дойде време за импийчмънт или дойде време, че президентът, който е, не си върши работата и в парламента трябва да кажат, че не е за тази работа, примерно, хипотетично, тогава кое ще търсим, Инициативния комитет, кой от тоя целия Инициативен комитет. Затова не се меся в работата на другите партии, но поздравявам тези, които самостоятелно участват, носят си своята отговорност и ако имат успех, всички ще се съобразим с него.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!