Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

АРДА подписа двугодишен договор с младежкия национал Александър Георгиев

Тимът на АРДА подписа двугодишен договор с младежкия национал Александър Георгиев. Това стана факт тази сутрин, след като футболистът постигна договорка с президента на ПФК АРДА Петър Пешев. Бившият играч на Етър се присъедини веднага към лагера на АРДА в Банско и дори проведе първа тренировка.

Александър Геогиев е роден на 10 ноември 1997г. и бе собственост на ЦСКА. Той играе на поста полузащитник, а през последната година се състезаваше съответно за Септември и Етър. Георгиев е неизменен национал при младежите до 21 години.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Арда надигра ЦСКА-София

ЦСКА - София продължава с катастрофалното си представяне от началото на сезона. Днес "червените" загубиха с 1:2 гостуването си на Арда от 6-ия кръг на efbet Лига, Головете за домакините от Арда бяха дело на Чинонсо Офор в края на първото полувреме, а през втората част Иван Тилев удвои актива на Арда, за да може пет минути преди края на..

публикувано на 24.08.24 в 21:13

Фестивалът на храната и изкуствата „Вкус Фест“ гостува на Кобиляне

При голям интерес премина пътуващият фестивал на храната и изкуствата „Вкус Фест“ в кърджалийското село Кобиляне.  Над 20 изявени готвачи от областта се включиха в кулинарния фест с вкусни ястия, тестени изделия и сладкиши. Кулинарните изкушения бяха изложени пред местното читалище „Н.Й.Вапцаров“ и посетителите имаха възможността да опитат от тях...

публикувано на 24.08.24 в 16:26

Илияна Йотова: Шипка е енергията на нашата памет

Чествания по повод 147-годишнината от епичните августовски боеве при Шипка бяха организирани на историческия старопланински връх. С военни почести и заупокойна молитва на историческия връх Шипка беше почетена саможертвата и паметта на героите, загинали по време на епичните августовски боеве по време на руско турската война. От върха прозвучаха и..

публикувано на 24.08.24 в 16:06

Жълт код за горещо време

През нощта ще бъде ясно с разкъсана висока облачност. Ще бъде и почти тихо. Утре ще бъде предимно слънчево.  След обяд над Източна България и планинските райони ще се развива купеста облачност, но само на отделни места ще превали и прегърми. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат между 33° и 38°, в София..

публикувано на 24.08.24 в 15:59

Ново проучване за геотермална вода ще правят в Неделино

Ново проучване за геотермална вода предстои да бъде направено в Неделино, каза за БТА кметът Боян Кехайов. Той посочи, че Министерството на финансите е одобрило инвестиционното намерение на Общината и се очаква подписване на споразумение. Целта е да бъде изкарана на повърхността минерална вода с висока температура. Възложено е ново проучване, което..

публикувано на 24.08.24 в 14:08

Възстановено е движението по пътя Кърджали – ГКПП "Маказа"

Отворен за движение е главният път в района на село Първица, община Кирково. Огледът на пътнотранспортното произшествие е приключил.  Временна организация на движение беше създадена заради катастрофа в района на село Първица. Пътнотранспортното произшествие стана тази сутрин около 8 часа на главния път за ГКПП „Маказа“ в района на село..

публикувано на 24.08.24 в 13:53

Тежка катастрофа затвори пътя за граничния пункт "Маказа"

Временна организация на движение е създадена заради катастрофа в района на село Първица. Пътнотранспортно произшествие е станало тази сутрин около 8 часа на главния път за ГКПП „Маказа“ в района на село Първица, община Кирково.  Ударили са се лек автомобил „Лада“ с 86-годишен водач и „Шкода“.  Вследствие на удара е загинал водачът на ладата,..

публикувано на 24.08.24 в 10:11